Menu Premium
Loading...

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 – Kopen, budgetbak of slopen?

11/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tony Hawk is terug! Ditmaal niet met een geheel nieuwe serie in de Pro Skater franchise, maar met een remake van zowel Pro Skater 1 als 2. Het is alweer 5 jaar geleden dat de vorige game in de franchise uitkwam, en laten we maar eerlijk stellen… die was niet al te best… Weet Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 terug te keren naar de glorie van de originele 2 games? Koos vertelt het jullie samen met een welbekende terugkerende gast in de Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Review!

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is a blast from the past

Het is je vast wel niet ontgaan, we zitten in het remake seizoen! Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 zijn respectievelijk meer dan 20 jaar oud. Het werd dus wel eens tijd voor een remake van deze twee oude klassiekers. Spelers van vroeger trokken spontaan hun 20 jaar verstofte skateboard uit de kast toen ze hoorden dat de game terugkwam. En niet alleen de spelers van vroeger waren enthousiast. Zo is het ook een kans om voor de wat jongere mensen onder ons om deze 2 klassiekers te spelen.

Tijd voor een schone lei

De afgelopen paar jaar is er niet veel gebeurd met de Pro Skater franchise. In 2015 kwam de vorige game uit. Dat was Tony Hawk’s Pro Skater 5. Pro Skater 5 werd, op z’n zachts gezegd, de grond in geboord door critici en fans. Hoe probeer je dan om het weer goed te maken met deze critici en fans? Door terug te gaan naar een periode waarin de Pro Skater franchise nog een keiharde naam had. Het was tijd voor een schone lei. Met Pro Skater 1+2 probeert Vicarious Visions de harten terug te winnen. Weet Pro Skater 1+2 een goeie mix te vinden tussen oud en nieuw? Is er nog een plekje over in de huidige game-wereld voor de Pro Skater franchise? Je ziet en hoort het hier in de Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch