Menu Premium

Tony Hawk’s Pro Skater 5 aangekondigd

Karim Shehata 05/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er bestaat een grote kans dat je vroeger een keer een Tony Hawk-game hebt gespeeld. De serie was een tijdje erg populair, maar de franchise ging uiteindelijk als een nachtkaars uit. Je zou dit kunnen vergelijken met de Guitar Hero-franchise, welke dit jaar terug wordt gebracht in de vorm van Guitar Hero Live. Activision is wat dat betreft lekker bezig, want ook Tony Hawk komt eind dit jaar terug, in de vorm van Tony Hawk’s Pro Skater 5.

Met Tony Hawk’s Pro Skater 5 gaat de serie terug naar z’n roots. De gameplay zal wel wat gefinetuned zijn, maar zal desalniettemin als vanouds aanvoelen. De grote nieuwe toevoeging aan deze Tony Hawk-game moet het online aspect gaan worden, waar je samen met anderen skaters de half pipes kunt straffen. Voor sommige game-modi zul je overigens zelfs projectielen kunnen afschieten. Hoe dat precies in z’n werk gaat, is voorlopig onduidelijk. Volgens Game Informer zullen alle online en offline-aspecten in ieder geval vloeiend in elkaar overlopen. Wanneer je dus eventjes alleen wilt skaten, word je daar dus niet voor ‘gestraft’.

Vanzelfsprekend kun je in deze game aan de slag met Tony Hawk, maar ook met bekende skaters als Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni en Andrew Reynolds. Eind dit jaar kun je met al deze skaters aan de slag, want dan verschijnt Tony Hawk’s Pro Skater 5 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vlak na de release voor deze platformen zal de game ook nog naar de PlayStation 3 en Xbox 360 komen.

Bron: Game Informer

Tony Hawk's Pro Skater 5 aangekondigd

Tony Hawk’s Pro Skater 5 aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch