Menu Premium
Loading...

Tokyo Game Show Day One: Final Fantasy XV en Left Alive

21/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Tokyo Game Show is al een aantal dagen in volle gang. Eerder kon je al zien hoe JJ en Steven de Sony persconferentie bespraken. In dit item praten JJ en Jelle je bij over het nieuws van de beurs. Zoals menig gamer weet heeft de TGS wat nieuwswaarde betreft wat van zijn glorie verloren. De beurs gold vroeger als een van de highlights van het gamejaar. Wanneer Gamekings naar Tokyo trok, kwam het vertier vanzelf. Menig legendarisch Gamekings-moment kent Tokyo als plaats ‘delict’. Zoals jullie weten zit er dit jaar geen Tokyo-trip in. Dit betekent echter niet dat we de beurs volledig links laten liggen. Check wat JJ en Jelle is opgevallen in Tokyo Game Show Day One: Final Fantasy XV en Left Alive!

Left Alive valt in de smaak

Nadat JJ heeft aangegeven moeite te hebben gehad met het vinden van relevante nieuwtjes, buigen de heren zich over een nieuwe trailer van Left Alive. De game wordt gemaakt door een team van gerenommeerde designers uit de Japanse gamesindustrie. JJ en Jelle spreken hun verwachtingen uit over de aankomende game van Square Enix. Hierna wordt de draad opgepakt bij Street Fitghter 5 Arcade. De alom geroemde vechtgame was op de vorige generatie consoles een groot succes. De game komt nu ook naar de Playstation 4. Voor zover bekend blijft het hierbij, al zijn er geruchten die anders suggereren.

Verder zijn er geruchten dat Final Fantasy XV naar de Nintendo Switch komt. Dit zou een verrassing zijn, aangezien de franchise zich de laatste jaren vooral op de Playstation centreert. JJ en Jelle schatten de mogelijkheden voor een Switch-versie van Final Fantasy XV in, en geven daarnaast aan of ze het eigenlijk wel zien zitten. Hebben jullie de Tokyo Game Show gevolgd? Zo ja, wat vinden jullie van de beurs? Laat je horen in de comments onder Tokyo Game Show Day One: Final Fantasy XV en Left Alive!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch