Menu Premium
Loading...

JJ en Steven over de Sony Persconferentie op de Tokyo Games Show 2017

19/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Tokyo Game Show(TGS) is begonnen. Gamekings is, in tegenstelling to bijvoorbeeld vorig jaar, helaas niet van de partij in Tokyo. De reden hiervoor is in een ander item uitgebreid aan bod gekomen, maar de absentie weerhoudt de Gamekings er niet van enig verslag te doen. JJ spreekt zijn journalistieke expertise én ervaring aan om het nieuws op waarde te schatten. Hieruit vloeien weer besprekingen op Gamekings.tv. In dit item trappen we af met de Sony persconferentie. De Japanse gaming-gigant is nog altijd populair in Japan en omstreken, net als in Europa het geval is trouwens. JJ bespreekt samen met Steven wat hen opviel bij Sony’s persmoment op de TGS in “JJ en Steven over Sony op de Tokyo Game Show 2017!”

JJ spreekt zijn journalistieke expertise aan

De persconferentie begon volgens JJ wat ongemakkelijk. Japanners staan erom bekend af en toe wat vreemd om de hoek te kunnen komen en aan het begin van de persconferentie werd dit beeld nog maar eens bevestigd. Zoals JJ al aangeeft kon hij de Japanse ‘rap’ niet bepaald waarderen.

Hierna kwam Sony met informatie over de nog altijd goed lopende verkoop van de Playstation 4. De teller staat volgens Sony inmiddels om 60,4 miljoen verkochte consoles. Verder zagen we beelden van Dynasty Warriors 9 en Zone of the Enders voor Virtual Reality, Monster Hunter World en Shadow of the Colossus voor de Playstation 4.

JJ merkt verder op dat de getoonde games veelal remakes betreffen. Dit is een trend die we al langer zien in gamesland en op de TGS lijkt dit voortgezet te worden. Wat is jullie mening over de Sony op de Tokyo Game Show. Ben je als Playstation-gamer tevreden met de aangekondigde titels? Of vind je net als JJ dat het aantal remakes afbreuk deed aan de kwaliteit van de persconferentie? Laat je horen in de comments onder ‘JJ en Steven over Sony op de Tokyo Games Show 2017!’

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch