Menu Premium
Loading...

Thuis fitness beoefenen: het kan, het werkt en het kost vrijwel niks

09/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 1 januari van dit jaar kwam het ‘Fitness-item’ van JJ online. Een item wat vooral draaide om hoe je de motivatie en discipline kon opbrengen om fitness/kracht training/bodybuilding jaren lang consequent vol te houden. Uit de comments bleek dat veel mensen uit de Gamekings community zelf ook trainden of wilden gaan trainen en de tips waardeerden. Toen er tijdens de Coronacrisis en de bijbehorende lockdown vragen kwamen of JJ kon vertellen hoe je thuis je fitness-regime kon voortzetten, vatte hij de koe meteen bij de horens en maakte met behulp van zijn vriendin een nieuw item. Een item wat wederom om motivatie draait, maar dit keer ook laat zien wat je nodig hebt en hoe je de oefeningen kunt doen en vinden.

Een goede motivatie is twee keer belangrijk bij fitness thuis

De juiste motivatie is dé weg naar succes bij training. En nu dat in huis moet gebeuren, wordt die motivatie nog belangrijker. Want je zit in je eigen hokkie, zonder de prikkels van de gym en de sportende medemens zelf. Hoe doe je dat? Heeft JJ tips? En wat heb je nodig? Een bank, halters, dumbells etc kopen, kost nogal wat. En wie weet mogen we over een maand of twee weer naar de sportschool? Welk materiaal gebruikt JJ en wat kostte het hem?

Je hebt bijna niks nodig om toch doeltreffend te kunnen trainen

Tot slot is daar natuurlijk de vraag hoe je dan traint? Want de gym zit vol met fancy sport stuff. Jouw huis niet. Hoe kun je daar in hemelsnaam resultaat boeken? Nou, dat kan. Als je inventief bent en je schaamtegevoel even op zij zet. Biceps curls doen met twee emmers met boeken erin ziet er dom uit, maar het heeft een identiek effect als met dumbells. JJ geeft in dit item veel tips, doet wat oefeningen voor elke doelgroep voor en geeft aan hoe je op YouTube de tientallen thuisoefeningen snel vindt. Tik bijvoorbeeld ‘breast’, ‘train’, ‘at home’ en ‘no weights’ in en je krijgt allerlei filmpjes met prima oefeningen. Kijk dus rustig naar dit item en laat het je inspireren. Of lach in je vuistje op de bank met een zak chips en een koud biertje in de hand. Allebei is cool.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch