Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

JJ over fitness als lifestyle: Het perfecte item voor 1 januari 2020

01/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de 32 jaar dat JJ nu onafgebroken tijdens de fitness met ijzer stoeit, werd hij via social media of gewoon face to face talloze malen gevraagd of hij wilde vertellen hoe je het best kon trainen. Hoe je groter kon worden of juist afvallen. En steevast hield hij de boot af. Tot vandaag. Voor dit speciale tijdstip, de dag dat veel mensen zich voornemen om te gaan sporten, wil hij voor één keer zijn verhaal doen. In de hoop te inspireren, maar vooral om een eerlijk verhaal te vertellen over het tweaken van je fysiek.

JJ haat de neppe sixpack-in-a-week fitness filmpjes op YouTube

Want dat was een voorwaarde voor hem: een eerlijk verhaal. JJ haat de vele filmpjes op YouTube die jou een sixpack in drie weken beloven. Wat dan nooit gebeurd. Waarna je, kijkend naar die strakke gast en vervolgens je eigen vetrolletje, nog minder respect voor je eigen lichaam hebt. JJ is er wel degelijk van overtuigd dat iedereen zijn ideale lichaam kan bereiken (mits gezond), maar dat de route er naar een pittige is en, heel belangrijk, voor iedereen verschillend is. Er bestaat niet één uniform schema voor succes. Elk lichaam is anders. Fitness is niks anders dan jouw persoonlijke zoektocht naar hoe jouw lichaam reageert op prikkels als training, voeding en rust. Iedereen kan het, mits ze de juiste mindset hebben.

Elke lichaam is anders en dus is er niet één uniform succes-schema

JJ traint 32 jaar en heeft deze zoektocht grotendeels afgelegd. Hij kan jou dus vertellen hoe je die zoektocht kunt aangaan, welke state of mind je moet hebben om de zoektocht aan te gaan en hoe je fitness inbouwt in je leven. Want een goed en gezond lichaam krijg je niet gratis. Daar moet je echt wat voor doen en voor laten. Maar het is ook weer niet zo erg als veel mensen denken. Met de juiste mindset kun je een fantastisch, afwisselend leven leiden en ook een strak lichaam bemachtigen. Laten we hopen dat dit item, opgenomen in Crossfitaantij, helpt bij jouw voornemen om dit jaar te gaan sporten. Want je kunt het!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch