Menu Premium
Loading...

They Are Billions Revisited: ‘Wat is er een jaar na release veranderd?’

09/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna exact een jaar geleden heb je Boris en Jelle gezien in een Let’s Play van de real-time strategy game They Are Billions. We zijn nu dus een jaar verder en Boris speelt They Are Billions van Numantian Games nog steeds met veel plezier. Samen met Jelle bespreekt Boris alles wat er is veranderd aan de game in het afgelopen jaar, wat deze game nou zo vet maakt en waarom Boris maar niet van They Are Billions af kan blijven. Heb je een beetje interesse in het strategy-genre en ben je op zoek naar een vette strategy-game waar je uren en uren van je tijd in kan stoppen, check dan deze discussie van They Are Billions.

Early Access

Boris en Steven hebben al meer dan een jaar plezier aan They Are Billions. De release van de game was namelijk 13 december 2017 op Steam. Eigenlijk was het geen echte release, want They Are Billions kwam uit als een early access game en is dit tot op de dag van vandaag nog steeds. Is er in dat jaar sinds de release dan wel iets veranderd aan de game? Komt They Are Billions binnenkort early access uit? Of moeten we nog een tijdje wachten? De developers, Numantian Games, hebben er nog niks over gezegd, maar Boris en Jelle speculeren er alvast op los.

Miljarden zombies willen jouw hersenen als ontbijt

De naam They Are Billions klinkt een beetje vreemd, maar dat is het zeker niet. De ‘Billions’ zijn namelijk de miljarden zombies die er alles aan zullen doen om alles wat los en vast zit in jouw basis op te vreten. Tijdens een potje They Are Billions kunnen er maximaal 20.000 zombies tegelijkertijd jouw basis aanvallen. Het zijn er dus niet echt miljarden, maar 20.000 zombies zijn er al genoeg om They Are Billions een meer dan uitdagende strategy-game te maken. .

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch