Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play They Are Billions

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Jelle Kunst
10/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Let’s Play op Gamekings.tv, ditmaal met Boris en Jelle! De heren gaan aan de slag met de nieuwe strategy game They Are Billions. De titel van ontwikkelaar Numantian is vanaf heden beschikbaar op Steam, weliswaar in early access. Boris is een groot fan van het strategy-genre, zoals menig Gamekings-kijker zal weten. Jelle is iets minder fan van de strategie-titels, maar de inmiddels ervaren Gamekings-presentator is nooit te beroerd zijn ongezouten mening te verkondigen, ook al gaat het hier om een Let’s Play. Benieuwd naar hoe de heren het ervan afbrengen in They Are Billions? Check nu ‘Let’s Play They Are Billions’ en laat je horen in de comments!

Boris in zijn element in They Are Billions

De nieuwe titel is dus nog niet officieel uit. Zoals wel meer games tegenwoordig, gaat de titel een early access-traject in. Dit is een trend die je bij veel games ziet anno 2017, vooral op Steam. Niet iedereen is een even groot fan van het fenomeen early access, maar de gamer lijkt er niet al te veel problemen mee te hebben, gezien het financiële succes van titels als PlayerUnknown’s Battlegrounds en DayZ. De heren gaan in deze Let’s play bespreken of ze de titel kunnen aanraden. Past de early access-opzet wel bij het type game dat They Are Billions is?

Hebben jullie weleens van They Are Billions gehoord? Heb je de game wellicht zelf al onder handen genomen? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play They Are Billions!

Loading...
 • fur

  geen video?

 • Jesse_k97

  Geen video?

 • Marc Oosterbaan

  hmmm ik denk dat er een foutje is ingeslopen.

 • OsirisNLD

  Deze game een paar dagen geleden ook gekocht, erg toffe game.
  Ben zelf echter ook nog niet voorbij de eerste map 😀

 • Boskeerl

  Ik moet echt weer een pc hebben

 • sa_nl

  C&C zonder aan te hoeven vallen dus, mooi item mannen.

 • walterg

  Zag hem met de kerst voorbij komen op steam. 20 euro voor een early access indie rts vond ik nog iets te spannend (met name qua bugs en balancing) maar ik heb hem in mijn wishlist gezet en ik hou hem in de gaten.

  Leuke let’s play heren.

 • PuzInBootz

  Lijkt me een geweldige RTS survival game, maar je moet er inderdaad wel het geduld voor hebben!

 • Timo van Vliet

  Als de game gebalanced is dan wil ik wel een gokje wagen! Heb nu nog geen zin om zoveel uur erin te stoppen en dan op het eind alsnog keihard te verliezen.

  • Heavysjaak

   Jouw comment doet me op één of andere manier denken aan de “nieuwe” Sim City. Dat was niet eens een early access en de game was zo slecht gebalanceerd. Mensen waren altijd ontevreden wat je ook deed, maar toch zo veel uur erin moeten stoppen terwijl je op die manier altijd “Verliest”.

   • Timo van Vliet

    Nou heb ik de nieuwe Sim City niet gespeeld, wel de eerste vroeger.. maar ik snap de vergelijking niet en ook niet helemaal wat je nu precies wilt zeggen?

    • Heavysjaak

     Vergelijking = Strategie game uitgebracht, niet gebalanced, dus veel uren erin stoppen & uiteindelijk verliezen door onbalans.

     Hoef niet persé wat te zeggen, je comment deed me er alleen aan denken.

 • Jochem Boom

  Ik ben nog nooit verleid door early access games, maar dit ziet er toch wel heel tof uit!

 • Bloempjes

  Deze game raakt de goede snaren, maar vroeg instappen bij early access heb ik inmiddels wel afgeleerd.

 • Nipponsei

  Lol allemaal level 1? Ik zag deze game door twitch streamer Flamu gespeeld worden en hij had zeker wel level 4 unlocked. Alleen werd hij op dat level zo hard geneukt dat hij eerst op level 3 ging oefenen xD

 • bryan

  Vette game.

 • Kijkeenolifant

  Hele toffe game! Kijk ook erg uit naar de campaign. Ik ben ondertussen op de tweede map verzeilt geraakt, maar die heeft enorm veel open ruimtes en je hebt een score factor van 60% nodig, dus map drie zie ik me voorlopig niet halen :p. Truc is om leger te hebben om te roamen (15+ snipers kun je op 20% makkelijk de endgame mee bereiken) en nieuwe gebieden steeds te ommuren. Zelfs als er zombies doorbreken heb je dan altijd nog je innerwalls. Voor de laatste wave zijn dubbele muren essentieel. Voor hogere score factors heb ik het idee dat je super strak qua timing moet zitten, zodat je snel genoeg kan expanden en upgraden.

 • Tim

  Zeker een toffe game, speel em al een week en erg hoge replayability.Inmiddels bij map 4 en deze is brutal… De game is Early Access maar ze had net zo goed al af kunnen zijn. En dan te bedenken dat we nog een campaign krijgen en extra buildings etc.. een pareltje als je van oldschool basebuilding a la Red Alert houd. Hier krijg je geen spijt van voor slecht 20 euro.

 • Feihcretsam

  Na dit item gezien te hebben heb ik de game opgepikt en het is echt helemaal de shit! Thanks voor de aanbeveling, ik ervaar exact hetzelfde als Boris met dat ik in RTS liever bouw, verzamel en verdedig en liever m’n stad helemaal niet of nauwelijks verlaat. Deze game is daar perfect voor. Op Twitch zijn de andere maps zoals gezegd wel veel te zien. Lijkt erop dat er een woestijn en een sneeuw/tundra map is, nu nog proberen map 1 te overleven..

 • LA

  Heel tof. Ik mis het RTS genre echt in de hedendaagse game-industrie, dus denk dat ik dit – ook al zit het nog in de early-access fase – wel ga supporten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord