Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play They Are Billions

10/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Let’s Play op Gamekings.tv, ditmaal met Boris en Jelle! De heren gaan aan de slag met de nieuwe strategy game They Are Billions. De titel van ontwikkelaar Numantian is vanaf heden beschikbaar op Steam, weliswaar in early access. Boris is een groot fan van het strategy-genre, zoals menig Gamekings-kijker zal weten. Jelle is iets minder fan van de strategie-titels, maar de inmiddels ervaren Gamekings-presentator is nooit te beroerd zijn ongezouten mening te verkondigen, ook al gaat het hier om een Let’s Play. Benieuwd naar hoe de heren het ervan afbrengen in They Are Billions? Check nu ‘Let’s Play They Are Billions’ en laat je horen in de comments!

Boris in zijn element in They Are Billions

De nieuwe titel is dus nog niet officieel uit. Zoals wel meer games tegenwoordig, gaat de titel een early access-traject in. Dit is een trend die je bij veel games ziet anno 2017, vooral op Steam. Niet iedereen is een even groot fan van het fenomeen early access, maar de gamer lijkt er niet al te veel problemen mee te hebben, gezien het financiële succes van titels als PlayerUnknown’s Battlegrounds en DayZ. De heren gaan in deze Let’s play bespreken of ze de titel kunnen aanraden. Past de early access-opzet wel bij het type game dat They Are Billions is?

Hebben jullie weleens van They Are Billions gehoord? Heb je de game wellicht zelf al onder handen genomen? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play They Are Billions!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch