Menu Premium
Loading...

The Wall 2020: De beste en slechtste games deze GKE3

02/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen E3 zonder een aflevering van The Wall. En als de E3 er niet is, dan organiseren we er zelf wel een. En dus ook een nieuwe editie van The Wall. Niks leukers dan lekker los uit de pols de nieuwe games op basis van wat je weet, ziet en wat je voelt een kwalificatie mee te geven. Ter lering ende vermaak. Ook dit jaar wordt The Wall gepresenteerd door de veteranen van de vaderlandse game-media: JJ en Skate. Maar waar ze het voorheen allemaal in de studio opnemen en lieten editten, gaan deze twee nestors het nu gewoon live doen. Omdat het 2020 is, omdat het kan, en omdat de community dan mee kan sturen.

Er staan een dikke vijftig games klaar om op The Wall te plaatsen

De twee heren hebben dik vijftig games klaar staan om op The Wall te zetten. De chat gaat daar aan het eind nog een aantal games aan toevoegen. De rangschikking gebeurd dit jaar aan de hand van de poes. Poezen zijn namelijk de nieuwe herten. Ze doken opeens op in meerdere games. Aan de onderkant bevindt zich de vieze poes en het ultiem haalbare voor publishers & developers is de kale poes. Daartussen bevinden zich vier andere poezen.

Stem: 1 staat voor de lelijke poes en 6 voor de kale poes

Maar we zijn er natuurlijk nu nog niet. Wat JJ en Skate vinden is leuk en aardig. Jullie bepalen echter welke games de beste beurt hebben gemaakt de afgelopen twee maanden. En wie straks op de meeste potentiële kopers kan rekenen. En dat stemmen dat doe je dus HIER. Alle dik vijftig games staan netjes alfabetisch op een rij. Geef nu elke titel een waardering tussen 1 en 6. Waarbij de 1 staat voor het slechtste cijfer (de lelijke poes) en de 6 voor het hoogste cijfer (de kale poes). Het aankomende weekend maken we bekend welke games in de top 10 van The Wall zijn terecht gekomen. Welke game is met andere woorden de ultieme kale poes geworden…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch