Menu Premium
Loading...

E3 2019: The Wall part 1 – Welke games zetten JJ en Skate bovenaan?

14/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Skate hebben plaatsgenomen voor de enige echte Wall! Ze gaan de games van de E3 rangschikken van fucking waardeloos tot briljant. Cyberpunk, Halo, Flight Simulator,alles komt langs! Benieuwd waar jouw favoriete game gaat eindigen?

Komt Cyberpunk 2077 bovenaan te staan?

Krijgt Cyberpunk de absolute nummer 1 plek helemaal rechts op de muur? Je ziet het in deze video! Ook krijg je te zien waar Gears 5 gaat eindigen en Skate gaat daar toch behoorlijk wat Gears of War fans pijn mee doen. Natuurlijk is het ook interessant waar nieuwe games zoals Gods and Monsters gaan eindigen, worden nieuwe IP’s geroemd of genadeloos afgestraft?

Het was de E3 van de CGI trailers

We hebben deze E3 behoorlijk weinig gameplay gezien, dat zorgt ervoor dat het best lastig is om bepaalde games in te schatten. Vonden jullie het ook lastig om Elden Ring en Halo Infinite een plekje te geven? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen! Ben je het helemaal eens met The Wall van de mannen? Of wordt je er super boos van en ben je het er helemaal niet mee eens? Want wat een waardeloze game is dat Cyberpunk 2077 toch!

Moniek helpt met The Wall

Moniek helpt op afstand, niet met de laptop (!) , maar met de PC. Ze bestuurt The Wall op afstand! Dat zorgt voor de nodige hilarische momenten, want sleept ze Elden Ring nou naar waardeloos? Skate kan dat soort grapjes natuurlijk niet waarderen. Gelukkig assisteert ze verder prima en zie je een next-gen Wall deze E3! Waar de technologie dan al niet voor staat.

Drop in de comments waar jij het absoluut mee eens of oneens bent, je vragen over deze Wall of iets anders! Het mag allemaal. Smaken kunnen verschillen, dus houd het wel netjes natuurlijk. Anders wordt het zo’n zooitje.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch