Menu Premium
Loading...

The Outer Worlds Nintendo Switch Review – Kopen, budgetbak of slopen?

13/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam The Outer Worlds al uit voor de PC, Xbox en de Playstation 4. En er was de belofte dat de game op een dag ook voor de Nintendo Switch beschikbaar zou gaan worden. En dat is goed om te horen omdat het hier, volgens ons, een van de beste games van 2019 betrof. De maffe open wereld, het Fallout-achtige RPG werk, we smulden er van. En u, een jaar na dato dus, is de game daadwerkelijk ook echt uitgekomen voor de console voor Nintendo. En vol verwachting gingen Jelle en Koos de speelsessie in.

The Outer Worlds is ook op de Switch The Outer Worlds

Jelle en Koos hebben de game beiden op de Switch Lite gecheckt. De Switch Lite die ze met Kerst van Boris kregen. Der twee zijn het perfecte duo voor deze review, want Jelle heeft het origineel al helemaal (kapot) gespeeld, terwijl Koos er blanco in dook. Oftewel, hij had nog geen seconde The Outer Worlds gespeeld en kon dus ook niet beïnvloedt raken door de betere graphics op de PS4, Xbox One en PC. Hij beoordeelde de game puur op wat het was. Vraag is nu of hij hetzelfde euforische gevoel had als Jelle bij de review van de eerdere edities? Wil je het weten, moet je even klikken…

De game porten naar de Switch bleek een hele uitdaging

Dat de Nintendo Switch niet de meeste krachtige console is, dat weten we allemaal. Daarom is het absoluut knap dat developers een full on console game van deze generatie naar dit apparaat weten te brengen. Vraag is echter of ze daar goed aan hebben gedaan? Dat is iets kan, wil niet zeggen dat je het ook moet doen. Eerdere Switch ports lieten al hele wisselende resultaten zien. Hoe zit het met The Outer Worlds? Komt deze fantastische game ook tot zijn recht op de console van Nintendo? Of kun je echt beter de PS4-, Xbox One- of PC-versie in huis halen?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch