Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD E3 2013 Preview

21/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 2013 in Los Angeles zijn een hoog aantal nieuwe games te zien, maar gelukkig komt er bij Nintendo ook een oude bekende langs. The Legend of Zelda: The Wind Waker kwam origineel uit op de GameCube in 2003 en tien jaar later is zijn HD-remake te spelen op de Wii U. Dennis heeft toentertijd met veel plezier The Wind Waker gespeeld en Boris vraagt zich af of hij nog wel op deze titel zit te wachten met al het grafische geweld die de nieuwe consoles gaan brengen. Dennis geeft zijn antwoord in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD E3 2013 Preview.

The Wind Waker liet de Nintendo 64-stijl achter zich en ruilde dat in voor een cell-shaded stijltje. Sommigen vonden deze nieuwe style te kiddy aanvoelen, maar de game werd over het algemeen goed ontvangen.

In The Wind Waker HD speel je uiteraard met Link, die zijn avonturen dit keer beleefd op een zeilbootje. De Ocarina heeft plaatsgemaakt voor een dirigeerstok waarmee je onder andere de windrichting kan veranderen om naar nieuwe delen in de wereld te kunnen varen.

Veel nieuwe veranderingen ten opzichte van het origineel brengt de HD-remake niet met zich mee. De GamePad van de Wii U is geïntegreerd in de game en buiten de HD-textures is de game nagenoeg hetzelfde.

Boris heeft het origineel niet gespeeld op de GameCube. Of Dennis Boris kan overtuigen om deze game mee te pakken op de Wii U, ga je zien in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD E3 2013 Preview.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
PlatformWii U

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch