Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Review in Progress

16/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check de Premium Review in Progress van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor een uitgebreide discussie over en extra informatie & beeld van dit spel

Het is tijd voor de review van een van dé games van 2023. Misschien zelfs wel de grootste. De nieuwe Legend of Zelda is uit en wij zijn er dit weekend met drie man vol mee aan de slag gegaan. Met maar één vraag in ons achterhoofd: Is het mogelijk dat de sequel op Breath of the Wild beter is dan zijn al briljante voorganger? Of rekenen we daar buiten de magie van Nintendo? Jasper en Koos geven in deze review hun mening over de game. Druk snel op de Play button en check de The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom review in progress.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom review: Nog beter dan Breath of the Wild?

We citeren Nintendo: ‘Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch is het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Jij bepaalt als speler zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven. Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt?’ Dat klinkt volgens ons toch als een goed avontuur om aan te gaan?

De game is immens

Deze video is een review in progress. Het spel is huge met de hoofdletter H. En daarmee onmogelijk voor ons uit te spelen in een weekend. We hebben immers ook soort van een leven ernaast. Maar er zijn op dit moment genoeg uren in gestopt om een meer dan goede eerste indruk van deze speciale game te geven. Binnenkort hebben we dan de finale review van deze game online staan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch