Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Premium Review in Progress

16/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de review van een van de grotere games van 2023. Misschien zelfs wel de grootste. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is uit en wij zijn er dit weekend met drie man vol mee aan de slag gegaan. Met maar één vraag in ons achterhoofd: Is het mogelijk dat het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild beter kan zijn dan de al briljante voorganger? Dat is toch niet mogelijk? Of rekenen we daar buiten de magie van Nintendo? Jasper, JJ en Koos zitten achter de desk en gaan vol in discussie over deze game. En een discussie wordt het, want de meningen zijn niet 100% identiek. Zoals dat wel vaker het geval is bij Gamekings. We zijn immers een natuurgetrouwe afspiegeling van de maatschappij. Nou ja, bijna dan. Druk snel op de Play button en check de uitbreide The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Premium review in progress.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Premium review: Nog beter dan Breath of the Wild?

We citeren Nintendo: ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch is het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Jij bepaalt als speler zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven. Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt?’ Klinkt toch als een goed avontuur om aan te gaan?

De game is immens

Deze video is een review in progress. De game is namelijk huge met de hoofdletter H. En onmogelijk uit te spelen in een weekend. We hebben immers ook soort van een leven ernaast. Maar er zijn op dit moment genoeg uren in gestopt om een meer dan goede eerste indruk van de game te geven. Binnenkort dus ook de finale review. Wederom met drie mensen die het avontuur op geheel eigen wijze beleven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch