Menu Premium
Loading...

The Last of Us 2 Spoiler Review – Is kritiek terecht of geval van entitlement?

18/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim een maand geleden stonden de Premium review en de korte review van The Last of Us 2 online. Beiden werden zeer goed bekeken en de discussie over het spel in de comments was intens en soms zelfs grimming. The Last of Us 2 deed wat met de gamer. Bij sommige in goede en bij andere in slechte zin. En dat had voor 99% te maken met het verhaal in en achter de game. In de reviews konden we echter niet op dat verhaal diep in gaan. De plottwists, de keuzes die developer Naughuty Dog maakte, de eventuele SJW-agenda in de game. We konden er weinig over zeggen omdat we anders de hele boel onder spoilde. Plus Sony had ons binnen het embargo verboden er ook maar iets over te zeggen. Handen gebonden heet dat.

Deze Last of Us 2 review zit tjokvol spoilers, kijken op eigen risico!!!

Daarom ontstond er snel de vraag vanuit de community of we een spoiler review wilden doen. Kijkers wilden graag onze mening over het verhaal en de keuzes van Naughty Dog horen. En aan dat verzoek voldoen we maar al te graag. Want we hadden er veel over te zeggen. En nu, een maand na dato kan het. Tijdens de reviews beten we bijkans onze tong eraf. Vandaar dat we in deze video de hele game nog een keer door nemen en elke keuze, elke plottwist en elk omstreden element in de game naar voren halen en bekijken. Hoe kijken we daar nu tegen aan en kunnen we de kritiek plaatsen?

Boris komt in later stadium met video over politieke agenda’s in games

Veel mensen hebben ook gevraagd naar de mening van Boris. Die gaat echter later komen. De reden is vrij simpel. De man geniet momenteel een aantal weken van zijn vakantie. Daarnaast steekt hem één aspect van de game: het SJW gedeelte. De voor hem aanwezige politieke agenda. We gaan het daar in dit item ook over hebben, maar het is maar één van de punten van kritiek op de game. En we wilden alle kritiek de revue laten passeren. Met Boris wordt daarom in een later stadium een aparte video gemaakt over politieke agenda in games. Deze video, van ruim een uur lang, behandeld alle invalshoeken. En ja, sommige punten van kritiek kunnen we begrijpen. Of we het ook zo voelen, dat hoor en zie je in deze spoiler review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch