Menu Premium
Loading...

The Falconeer Let’s Play – Kleinkunst uit Nederland

05/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een belangrijk onderdeel bij de launch van een nieuwe console is natuurlijk de komst van een lading nieuwe games. Dit jaar is dat niet anders. Hoewel de Xbox Series X momenteel nog wat first party exclusieve games mist, zijn er wel al een aantal games die op de optimized zijn voor de Xbox Series X. The Falconeer is daar één van. The Falconeer is gemaakt door 1 man: Tomas Sala. Uit Nederland. De game is uitgekomen op de Xbox One, Xbox Series S en X en PC. Jelle en Koos proberen de game uit op de Xbox Series X. Het is de The Falconeer Let’s Play.

Tomas Sala

The Falconeer is gemaakt door één man, een bekende van de redactie: Tomas Sala. Al een keer eerder de gast in onzs studio. Hoe groter gaming wordt, des te grotere games men verwacht. Grote games die vaak door grote teams worden gemaakt. Zelfs bij Indie producties. Het gebeurt zelden dat een game gemaakt wordt door maar 1 persoon. En toch deed Tomas Sala dat. Is het te merken dat de game gemaakt is door één persoon? Of wekt de game de illusie dat het door een compleet team gemaakt is?

De flapperende valk

The Falconeer is een open-wereld air combat game. Wordt een valkenier en vlieg door de lucht met jouw krachtige warbird. Samen met jouw warbird reis je door de wereld van The Great Ursee en strijd je tegen een breed scala aan vijanden, zoals andere falconeers en verschillende soorten schepen. Maar als je denkt dat de game zich geheel in de lucht afspeelt, dan heb je het goed mis. Zo is het ook mogelijk om mysterieuze onderwater locaties te verkennen. Jelle en Koos gaan in de video aan de slag met The Falconeer om te kijken of het iets voor hun is. Is The Falconeer een titel die je moet spelen op de Xbox Series X? Jelle en Koos nemen een kijkje in de The Falconeer Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch