Menu Premium
Loading...

The Falconeer werd gemaakt door één Nederlander

18/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tomas is lekker naast Emiel gaan zitten en ze gaan het hebben over The Falconeer. Tomas heeft de game helemaal in zijn eentje gemaakt! Is dat even een partij indrukwekkend.

Wat voor een game is The Falconeer?

We zien gelijk mooie gameplay beelden van een personage die vliegt op een gigantische adelaar. En dat is natuurlijk nog indrukwekkender wanneer het is gemaakt door een enkele persoon. Emiel voelt hem aan de tand over deze game en onderzoekt eens of Tomas een beetje trots is.

Hoe maak je in godsnaam zo’n game in je eentje?

Tomas vertelt hoe het allemaal tot stand kwam en dat is een interessant proces. De game doet een beetje denken aan Panzer Dragoon. Het vliegen is een belangrijke ervaring in de game en daarom is dit ook uitgebreid uitgewerkt. De combat in de lucht moest echt uniek zijn en als in de lucht aanvoelen. Het moest geen walking simulator in de lucht worden! Hoe Tomas dat heeft gedaan kun je in het premium item verder bekijken, dat is dan ook een echte aanrader.

Tomas heeft twintig petten op

Tomas heeft een hoop verschillende petten op, want hoe doet een enkele man het geluid, het leveldesign etc? Met the Falconeer flikte hij het. Emiel is onder de indruk en vraagt hem het hemd van het lijf. Tomas is ooit begonnen als een van de oprichters van Little Chicken game company. Hij vond het frustrerend om te wachten op het werk van anderen en dus ging hij maar heel veel zelf doen. Hij maakte eerder VR games en games in de App store. Ook maakte hij ooit een heuse Efteling game! De toekomst ziet er niet verkeerd uit voor de beste man.

Wat vind jij van deze game? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen! Drop het in die comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch