Menu Premium
Loading...

The Evil Within 2 review: Niet eng genoeg?

17/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De horror game die iedereen verraste in 2014 is terug met een tweede deel. The Evil Within 2 is een survival horror in de geest van “de grootvader van het horror genre” Shinji Mikami. De man achter de Resident Evil serie, die door veel Gamekings de beste survival-horror serie ooit gevonden wordt. “In de geest van meneer Mikami” want hij heeft het spreekwoordelijke survival-horror stokje over gedragen aan John Johanas. Maar het is nog steeds griezelen geblazen in deze game. Maar is het eng en spannend genoeg? Dit en meer bespreken Kevin en Skate in deze review genaamd: “The Evil Within 2 review: Niet eng genoeg?”.

“Ik heb heel veel enge monsters gezien”

The Evil Within 2 begint met een vermist meisje, een typisch begin maar door de bovennatuurlijke twist is het verhaal boeiend genoeg voor de heren op de bank. Het verhaal is goed maar de gameplay is Kevin niet zo over te bespreken. Als doorgewinterd PC gamer vindt hij dat de game niet goed draait op zijn monster van een PC. Verschillende frame rate dipjes en animaties die raar in elkaar overlopen. Skate heeft er geen probleem mee gehad en heeft de game zonder technische problemen uitgespeeld.

De game heeft volgens velen twee gezichten. Het begin is volgens Kevin traag en repetitief, het volgen van een stem is de gameplay voor de eerste uren. Een goed begin is het halve werk, maar in dit geval is het andersom. Het is lastig om door heen te komen vinden de heren. Dit terwijl JJ in zijn preview van de the Evil Within 2 nog de gameplay prees. JJ heeft ook de creatieve mensen achter deze game geïnterviewd, dit interview kan je hier vinden.

De heren hebben hun mening klaar over deze survival horror-game. Maar wat vinden jullie, hebben jullie de game gespeeld? En zijn jullie het eens met de heren op de bank? Laat het weten in de comments van The Evil Within 2 review: Niet eng genoeg?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch