Menu Premium
Loading...

The Evil Within 2 Preview

23/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In oktober 2014 maakten we kennis met The Evil Within. Deze survival/horror-game zorgde voor een constant opgejaagd gevoel, in combinatie met een zware schaarste aan munitie en wapens. In de zomer van 2016 overwoog Bethesda dan ook om dit succes te proberen een vervolg te geven met The Evil Within 2. Op de E3 2017 werd de nieuwe titel dan eindelijk aangekondigd. JJ heeft op de kans gehad om bij Bethesda de game uitgebreid onder handen te nemen. Voor het gemak heeft hij zijn beelden meegenomen naar de redactie. Samen met … bespreekt hij zijn ervaringen. Ook blikt hij vooruit op de naderende release. Check nu deze The Evil Within 2 Preview!

“Dit gaat tof worden”

Aangezien het niet al te lang meer duurt voordat deze game in de schappen ligt, heeft developer Tango Gameworks onze Gamekings-veteraan de kans gegeven uitgebreid aan de slag te gaan met hun nieuwe titel. JJ deelt op geheel eigen wijze zijn ervaringen. Voor het grootste gedeelte zijn deze positief. JJ is van mening dat de game, ondanks dat het een sequel betreft, fris aanvoelt. Liefhebbers van het horror-genre lijken met The Evil Within 2 dan ook aardig aan hun trekken te komen dit najaar. De game komt op 13 oktober uit op de PlayStation 4, XBOX One (X) en PC.

Zie jij een titel als deze zitten, of ben je bang dat de game ondersneeuwt te midden van al het najaarsgeweld dat aanstaande is.? Wat is verder jullie mening over het eerste deel. Kon je de game waarderen en heeft het je misschien wel aangezet om je meer in het genre te verdiepen? Laat je horen in de comments onder deze The Evil Within 2 Preview!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch