Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

The Elder Scrolls Online: Necrom Premium Preview [Road Trip]

14/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan was uitgenodigd om het vliegtuig te pakken naar Londen om daar een aantal uur met de nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online genaamd Necrom aan de slag te gaan. En omdat Daan net terug was van zijn vakantie aan de andere kant van de wereld, wist hij het vliegveld nog wel te vinden. Sowieso gaat hij voor ESO graag vroeg zijn bed uit. Het is zo langzamerhand zijn go-to MMO geworden. Hij wilde graag weten welke nieuwe avonturen de uitbreiding voor hem in petto had. De video die je hier kunt zien is de Elder Scrolls Online: Necrom Premium preview. En dat betekent dat je er naast veel info en beeld ook de beelden van de trip bij krijgt. Opdat je ervaart hoe ‘zwaar’ ons leven is.

Daan vermaakt zich uitstekend in The Elder Scrolls Online: Necrom Preview

The Elder Scrolls Online: Necrom is de zevende uitbreiding van de MMO van Bethesda. Het pakket wat je als speler voorgeschoteld krijgt, bestaat vooral uit het nieuwe gebied dat zich straks voor je opent plus een nieuwe klasse: de arcanist. Een klasse die een groot allrounder blijkt te zijn. Hoe beviel Daan de kennismaking met het nieuwe gebied? Welke verhaallijn gaan de spelers straks volgen en wat waren de voor-en nadelen van de nieuwe klasse? Antwoorden op al deze vragen, krijg je zodra je op de Play button hebt gedrukt.

Hoe speelt de Arcanist?

In een paar uur kun je natuurlijk niet exact weten hoe een game straks bij launch uitpakt. Het spel is nog niet af en delen waren niet begaanbaar. Daan is echter ervaren genoeg om desondanks aan te voelen wat je min of meer van de uitbreiding kunt verwachten. Daar hielp het feit bij dat hij tijdens een zogenaamde round table gesprek ook wat vragen aan de makers van het spel kon stellen. Kortom, wat gaat Necrom je straks allemaal brengen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch