Menu Premium
Loading...

The Division 2 Year 1: De ups & downs van de lootershooter van Ubisoft

08/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het goed gezien, dit item ziet er anders dan anders uit. Don’t worry, er is niks mis met je ogen. Dit is een soort van test. Een test om te testen (duh) hoe we items kunnen blijven opnemen als er straks vanwege Coronavirus restricties aan het openbare leven worden opgelegd. Want wie weet gaat het OV er uit of wordt er geadviseerd zoveel mogelijk thuis te werken. En als iedereen thuis moet blijven, dan willen we dat leed graag verzachten met zalvende content. Voor de rest, dit is gewoon Gamekings, zelfde presentatoren, zelfde passie en inzet en zelfde eigen koppige mening.

Drie episodes zorgden voor nieuwe content

Deze video draait om een terugblik op The Division 2 year 1. Daan en Skate behandelen alles wat er tijdens het eerste jaar is voorbijgekomen en aangepast. Year 1 was goed voor drie episodes. Drie keer kregen de spelers nieuwe missies, wapens en skills voor hun agent die de speelstijl, als de nieuwe content goed was geïmplementeerd, drastisch veranderden. Episode 1 bracht D.C. Outskirts: Expeditions op het beeldscherm. Twee nieuwe main missies die te maken hadden met het bevrijden van Washington DC. Episode 2 Pentagon: The Last Castle zorgde ook voor nieuwe main missies en niet te vergeten de bestorming van het Pentagon. Episode 3 betekende het einde van het eerste hoofdstuk van de storyline en (mogelijk) het afscheid van de stad waar de regering van de VS zetelt.

Washington is een saaie stad. geldt dat ook The Division 2, Year 1?

Daarnaast introduceerde Ubisoft Tidal Basin: een uitdagende stronghold waar je uren lang kon knallen. Tidal Basin is uitgebracht om de mensen bezig te houden tot de volgende grote update. Ook introduceerde de Franse publisher het afgelopen jaar de eerste acht man raid. Coördinatie was hier essentieel. Deze update heette Operation Dark Hours en er gaf een berg speciale loot aan winners. Als kers op de taart kreeg je de Base of Operations projects. Dat leverde vooral meer bounty’s, trofeeën en unieke cosmetica items op. Is dit alles een beetje naar de goesting van Daan en Skate geweest? Of vonden ze er geen hol aan en verveelden ze zich dood in de saaiste stad van de VS? Je ziet en hoort het in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch