Menu Premium
Loading...

The Division 2: een Warlords of New York DLC review

17/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

New York is back baby! En voor heel veel fans van The Division 2 is dat echt een big deal. Dus ook voor mannen bij Gamekings kwam dit als een leuke verrassing. Want The Division heeft bij Daan en JJ een speciaal plekje in hun hart, en om nu dan weer terug te zijn in New York in Divison 2 word erg op prijs gesteld. Maar dat is natuurlijk niet alles, naast het feit dat we weer terug zijn in New York zijn er genoeg aanpassing gemaakt in deze nieuwe expansion.

Wat heeft deze DLC voor ons in petto

Laten we maar sterk beginnen, natuurlijk dat je weer terug bent in New York. Maar in plaats van een sneeuw setting te hebben, is het nu wat meer aan de zonnige kant. Dus voor de mensen die Washington een beetje zat waren is dit zeker een goeie DLC. Daarnaast brengt Warlords je ook een gear stat update waarbij je kan zien of je gear goed is voor je build, zonder te hoeven rekenen. Voor de mensen die heel graag de DLC willen doen maar geen zin hebben om bij level 1 te beginnen, hebben ze de optie toegevoegd dat je een character kan maken die meteen level 30 is zodat je er meteen lekker in kan springen. Een ander gebied dat echt een update moest hebben is de Dark Zone, en ik ben blij te kunnen melden dat als je The Division 2 speelt voor de PvP je het zelfde gevoel gaat hebben als dat je hebt gehad in The Division 1’s Survival.

Maar dat is niet alles

Ubisoft heeft een roadmap aangekondigd en ze laten weten dat dit niet het eind is. Volgens hun komt er nog heel veel meer content aan de aankomende tijd. En ze laten weten dat dit zeker niet de laatste DLC’s worden voor The Division 2. Daan en JJ zitten er weer klaar voor, om weer een knaller van een review te geven. Dus maak je borst maar nat!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch