Menu Premium
Loading...

The Day Before Review: Slopen, slopen of echt heel hard slopen?

12/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet je klaar voor een de bizarre review van The Day Before. Ten eerste omdat we de game weigerden te spelen omdat het gewoon te slecht was en we in het weekend nog enigszins leuke dingen willen doen. Ten tweede omdat enkele uren na het opnemen van deze review bekend werd dat developer Fntastic er mee ophield. En dat is een unicum. Wij kunnen ons niet herinneren dat een developer een dag na de launch van zijn game er gewoon mee kapte. 2023 was een fenomenaal jaar voor gamers met veel top-games. Maar op het eind moesten deze vage types de boel nog even vergallen met deze bak digitale stront. Vraag dus snel om een refund mocht je het spel gekocht hebben en reageer je samen met ons af in (de comments van) de The Day Before review.

The Day Before is één grote scam

In 2021 werden we voor het eerste geattendeerd op dit spel. De totaal onbekende Russische developer Fntastic toonde ons een prachtige versie van New York waarin de speler een next level MMO kon beleven in de stad die geteisterd werd door zombies. De graphics waren top notch en de belofte van een diepgaande MMO in een apocalyptisch New York wist een hoop gamers te boeien. Zo zeer dat het de meest ‘gewenste’ game werd op Steam.

Je kunt gewoonweg geen hol doen in deze game

Ergens jeukte het echter ook een beetje. Hoe kan het dat een vage developer iets weet te maken wat zo veel beter oogde dan de concurrentie? Toen de volgende trailers steeds iets minder mooi werden, begon die jeuk heviger te worden. Na een aantal keren uitstel werd het zelfs krabben geblazen. En toen kwam het spel dus uit op 7 december. Wat we zagen, maakten we zelden mee. Terwijl we best gewend zijn in al die jaren…

Belangrijk: Mocht je deze game gekocht hebben. Valve doet aan refunds. Maak daar gebruik van, want met die 39 euro kun je genoeg andere leuke dingen doen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch