Menu Premium
Loading...

The Day After de E3 2014 persconferenties

10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog even een beetje wakker worden na zo’n lange nacht, maar we zijn erbij. De oogjes zijn open genoeg door de koppen koffie die zijn gezet en Skate zit met Steven in de studio om het eens uitgebreid te gaan hebben over wat er allemaal op ons afkwam. Deze dinsdag is ‘The Day After de E3 2014 persconferenties’ en de dag waarop je alles hoort over de aankondigingen van de grote jongens.

Niet alleen jij en ik hebben vannacht de persconferenties van Microsoft, EA, Ubisoft en Sony gezien. Nee, Skate en Steven sowieso ook. Onze diehards waren er ook al vanaf moment één tot de laatste snik bij om helemaal op de hoogte te zijn van wat de grote jongens in de game-industrie allemaal van plan zijn voor de aankomende tijd. Samen met onze mannen in Los Angeles hebben we met z’n allen ervoor gezorgd dat ook jij vanuit je luie bureaustoel bij de E3 2014 bent. Ondertussen hebben we een paar uurtjes kunnen powernappen – kun je ’t slapen noemen? – en laten Steven en Skate aan je weten hoe zij denken over de persconferenties die we met z’n allen gezien hebben.

Microsoft heeft nog heel veel harten te winnen met de Xbox One, terwijl Sony veel fans te behouden heeft nu er een voorsprong is. Daarnaast is het ook voor EA en Ubisoft belangrijk dat de ogen op hen gericht blijven. Geld kan maar één keer rollen en iedereen wil natuurlijk dat die euro’s hun kant opkomen. Welke aankondiging is nu al de algemene favoriet? En wat is de grote eyecatcher voor Skate en Steven? Maar misschien nog wel het belangrijkste is de start van de beruchte The Wall. Skate en Steven geven de eerste batch games alvast een plek op The Wall. Stem natuurlijk ook op jouw favoriete game van The Wall.

Vanmiddag horen we ook de jongens in Los Angeles over de persconferenties, live in Good Morning LA. Ben je benieuwd wat hun favoriete titel tot nu toe is? Chat met ze op ons officiële Gamekings Twitch-kanaal of tweet hetgeen dat er op je hart ligt met #GKE3. Nu is het tijd voor Steven en Skate in ‘The Day After de E3 2014 persconferenties’!
The Day After de E3 2014 persconferenties

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch