Menu Premium
Loading...

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Review – Kopen, budgetbak of slopen?

05/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2015 maakte Supermassive Games impact op de gaming wereld met Until Dawn. Deze interactieve horror game gaf gamers het soort horrorspel wat zij in jaren niet meer gehad gezien en gespeeld. Het spel gaf je acht verschillende characters om mee te spelen (die allemaal dood konden gaan), er waren fixed camera angles en de game leek op het eerste oog op een cliché slasher flick. Until Dawn leverde echter wel degelijk iets unieks, namelijk: The Butterfly Effect! Jouw acties hadden consequenties en zouden impact hebben op het verloop van het verhaal. Na Until Dawn heeft Supermassive Games iedereen bijeen gehaald om een nog ambitieuzer idee tot leven te wekken. Van dit idee kregen wij vorig jaar het eerste deel: Man of Medan. En dan is daar nu het tweede deel. Little Hope, en dit is de review

The Dark Pictures Anthology

The Dark Pictures Anthology is een serie bestaande uit 8 geplande horrorgames die zich steeds zullen focussen op een ander soort horrorgenre. Waar Man of Medan jou samen met een groep vrienden op een spookschip plaatste, daar zit ben in Little Hope gestrand in het dorpje Little Hope. Een gehucht met een naar witch trials verleden. ‘Gelukkig’ zit je hier niet alleen vast. Je bent net als in Until Dawn en Man of Medan met een groepje mensen. Dit keer betreft het een groep studenten plus een leraar. Klinkt nu al als goede horror.

House of Ashes

Dat The Dark Pictures Anthology een ambitieus idee is hoef ik je niet nog een keer te vertellen. Acht games die allemaal binnen een paar jaar uitkomen. Dat betekent dus dat Supermassive Games hard aan de slag moet om de volgende game in de serie af te krijgen. De volgende game is ook al aangekondigd en staat gepland voor 2021. Dit spel heet: House of Ashes en heeft de hoofdrol weggelegd voor Ashley Tisdale. Tot die tijd, worden Daan en Skate enthousiast van het tweede deel uit de Dark Pictures serie? Je ziet en hoort het in de Little Hope Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch