Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Horror Let’s Play: Hoe eng is Man of Medan?

06/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het vervolg van de horror-vierdaagse! De review (en dus het verdict) staat al online, maar je krijgt in dit item toch nog een Let’s Play van Man of Medan. Skate heeft de game kapot gespeeld en zal ook tijdens de korte review aanschuiven om zijn mening te geven, maar niet voordat hij kijkt naar hoe Jelle voor het eerste Man of Medan aanraakt. En Jelle denkt er het zijne van. Checken dus!

Wat is Man of Medan?

Man of Medan is een horror-game gemaakt door Supermassive Games. Mensen zullen de ontwikkelaars wel kennen van games als Until Dawn. Als je hun daar niet van kent, dan herken je de stijl van de game waarschijnlijk wel. Het lijkt grafisch gezien namelijk bijna exact hetzelfde als Until Dawn.

Vier personen en een kapitein gaan met hun schip richting een wrak uit de tweede wereldoorlog. Zoals je zelf wel kan invullen gaat dit natuurlijk niet geheel volgens plan, waarna er door de gamer (of gamers) een paar belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Keuzes die invloed hebben op het einde van de game. Man of Medan kan solo gespeeld worden, maar het is ook mogelijk om met vijf spelers het avontuur aan te gaan.

Eerste deel van The Dark Pictures Anthology

Als je de game al gespeeld hebt of je naar aanleiding van deze Let’s Play hypet bent voor deze game, is er nog meer goed nieuws. Man of Medan is namelijk onderdeel van The Dark Pictures Anthology. Volgend jaar komt het tweede deel al uit, genaamd Little Hope. Ook daar zijn al trailers en beelden van getoond. Verwacht wat dat betreft meer van hetzelfde.

Heb jij de game gespeeld en zo ja wat waren je ervaringen? Zou jij de game aan andere adviseren? Ben jij na deze Let’s Play van plan om de game te kopen en ook het volgende deel in deze serie te proberen? Feedback, meningen en opmerkingen kun je achterlaten in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch