Menu Premium
Loading...

The best of GKE3: “Drank maakt meer kapot dan je lief is”

20/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel we er deze weken alles aan doen om er een dik GKE3 feest van te maken, is de reis naar Los Angeles iets wat je niet zomaar kunt vervangen. Al ruim vijftien jaar reizen we elk jaar naar deze mega stad aan de East Coast af. LA biedt in de week van de E3 echt alles wat een content-maker graag ziet. Coole omgeving, vette games om te checken, toffe mensen, feesten, etc. Omdat wij, en gegarandeerd ook jullie, deze vibe ontzettend missen, hebben we Daan gevraagd om de tofste content uit de periode 2013-2019 te knippen en daar drie nieuwe, zogenaamde ‘Best of GKE3’  items van te maken. En vandaag is het, helaas, al weer tijd voor het laatste deel in de serie.

De E3 zet aan tot zuipen

In dit derde en laatste deel focust Daan zich voor een deel op de alcohol die altijd rijkelijk vloeit tijdens de E3. En het is niet onze schuld hè. De industrie zet in elke booth overal koud bier neer en de feesten schieten overal als paddestoelen uit de Californische grond. En drank is ook daar gratis en voor niets. En niet de lullige Hollandsche bar met enkel bier en wijn, maar gewoon full on wijs-maar-aan-wat-je-lekker-vindt. En dat heeft door de jaren heen zo zijn uitwerking gehad op de content.

Lucas Banker: Het Amerikaanse lid van de GKE3 Gamekings crew

En dan waren er de bijdrages van Lucas Banker. Ook wel het geheime lid van de Gamekings familie genoemd. De man had schijt aan de hele wereld en nam niks serieus. Behalve dan het niet serieus nemen van dingen. En dat leverde memorabele momenten op. Die Daan je heerlijk voorgeschoteld. Plus een bezoekje aan het huis van MMA ster Bas Rutten. Gewoon omdat het kon. Want die attitude heeft ons groot gemaakt. Gewoon doen waar je zin in hebt. Probeer dat zelf ook eens uit. Gaat je mogelijk een wat relaxter leven opleveren.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch