Menu Premium
Loading...

The Best of GKE3, deel 1: ‘Zeven keer op en neer naar LA’

06/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel we er de komende weken 110% zeker een dik GKE3-feest van gaan maken in Nederland , is de reis naar Los Angeles iets wat niet zo maar kunt vervangen. Al ruim vijftien jaar reizen we elk jaar naar deze metropool in de VS af. En de stad biedt in de week van de E3 echt alles wat een content-maker graag ziet. Coole omgeving, vette games om te checken, toffe mensen, feesten, etc. Omdat wij, en gegarandeerd ook jullie, deze vibe ontzettend missen, hebben we Daan gevraagd om de tofste content uit de periode 2013-2019 te knippen en daar drie nieuwe, zogenaamde ‘Best of’ items van te maken. En vandaag kun je jezelf vergapen aan deel 1.

De eerste keer is elf uur vliegen leuk, daarna niet meer…

In het eerste deel heeft Daan zich vooral gericht op het reizen naar Los Angeles en het verblijf in de stad zelf. Het logistieke deel van de jaarlijkse road trip dus. En het grappige is dat dit nu juist het enige aspect is wat we niet missen. Vooral dat vliegen. De eerste keer naar de VS vliegen is tof en spannend. De tweede keer misschien ook nog wel, maar daarna weet je exact hoe lang elf uur vliegen duurt en hoe je lichaam reageert op het net even te krap zitten. Maar we bouwden ervaring op en wisten op een geven moment exact hoe we ons door die uren heen moesten worstelen. Ieder op zijn eigen manier.

Een item tot de rand toe gevuld met pure GKE3 nostalgie

Leuk is het, ook voor ons, om weer te zien waar we steeds verbleven. Want dat was elke keer een andere locatie. Altijd low budget en dus ook altijd gezegend met één of meerdere problemen. En als die problemen er niet waren dan zochten we die zelf wel op door bijvoorbeeld iets verkeerds te eten of iets niet helemaal goed voor te bereiden. Want hé, we zijn Gamekings, we doen waar we zin in hebben. En een beetje avontuur hoort er dan bij. Geniet van deze edit en zie weer een stoet aan oude getrouwen voorbij komen. Nostalgie en excitement gegarandeerd!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch