Menu Premium
Loading...

The Best of GKE3 Part 2: ‘VR porn is helemaal de shit’

14/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel we er deze weken alles aan doen om er een dik GKE3-feest van te maken, is de reis naar Los Angeles iets wat je niet zomaar kunt vervangen. Al ruim vijftien jaar reizen we elk jaar naar deze mega stad aan de East Coast af. LA biedt in de week van de E3 echt alles wat een content-maker graag ziet. Coole omgeving, vette games om te checken, toffe mensen, feesten, etc. Omdat wij, en gegarandeerd ook jullie, deze vibe ontzettend missen, hebben we Daan gevraagd om de tofste content uit de periode 2013-2019 te knippen en daar drie nieuwe, zogenaamde ‘Best of GKE3’  items van te maken. En vandaag kun je jezelf vergapen aan deel 2.

Persconferenties zijn misschien wel het hoogtepunt van elke GKE3

In dit tweede deel focust Daan zich op de persconferenties en het eten in Los Angeles. Twee dingen waar wij als Gamekings crew erg blij van worden. Persconferenties zijn misschien wel het hoogtepunt van elke E3. Het bekijken wat de platformhouders voor dikke shit voor ons in petto hebben in immense zalen met een bak techniek waar je bang van wordt, is een regelrechte thrill. Of je nu wilt of niet, je wordt enthousiast. En na afloop doorgaans dronken, omdat er overal barren staan met gratis drank. Geen ontkomen aan.

Hoop funny randomness en een dotje VR Porn

Dan is er het eten. Iets wat we graag doen in LA, want de stad herbergt een shitload aan fijne restaurants. En echt alle soorten keukens zijn aanwezig. En daar maakten we altijd gretig gebruik van. Het umami burger ritueel moest bijvoorbeeld elk jaar herhaald worden. Anders was het geen geslaagde E3 voor ons. Daarnaast bevat de edit, zoals een goede ‘best of’ edit betaamd, een hoop funny randomness en een dotje VR Porn. Wat wil je nog meer…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch