Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over de Turtle Beach Stealth 600 & 700

30/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tweede Techkings deze week! Kevin en JJ bespraken eerder het belangrijkste technieuws van de week. Bekijk het hier terug als je dit om duistere redenen hebt moeten missen. Kevin en Koos zijn nu wederom de studio ingedoken voor een ouderwetse hardware review. Het duo is aan de slag gegaan met twee toffe headsets van Turtle Beach. Het betreft de Stealth 600 & 700, waarbij het laatstgenoemde model een premium-versie is. Koos en Kevin zijn geen audiofielen, maar voor hun speelt een goede audio-oplossing wel degelijk een belangrijke rol. Ben je benieuwd naar hun ervaringen met de Stealth 600 & 700? Check nu deze Techkings over de Turtle Beach Stealth 600 & 700!

Koos heeft de Turtle Beach Stealth 600 & 700 uitgebreid getest

Door de massale focus op graphics vergeten sommige mensen het belang van goede audio in games. De ervaring kan door een combinatie van goed geluid en graphics spectaculair verbeteren. Er schuilt verder ook een competitief voordeel in het hebben van een goede audio-oplossing. In multiplayergames kun je bijvoorbeeld voordeel hebben bij het duidelijk horen van voetstappen van tegenstanders. Zoals gezegd zijn Kevin en Koos uitgebreid aan de slag gegaan met de nieuwe headsets van Turtle Beach. Turtle Beach staat al tijden lang bekend als een merk dat hoogstaande gaming headsets maakt. Terugkerend discussiepunt bij het bespreken van deze koptelefoons, is het design. Veel mensen kunnen de ‘gamey’ uitstraling van veel gaming headsets niet waarderen. Dit heeft er in veel gevallen mee te maken dat ze de headsets ook buiten de deur gebruiken als koptelefoon. Ook Kevin en Koos twisten hierover.

Wat is jullie mening over gaming headset? Welk model van welk merk hebben jullie in huis? Hebben jullie wellicht ervaringen met Turtle Beach headsets? Zo ja, zijn jullie overwegend positief of negatief? Laat je horen in de comments onder deze Techkings over de Turtle Beach Stealth 600 & 700!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch