Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Techkings over Virtual Reality en de OnePlus 5T

29/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Techkings is terug. Koos en Kevin vormen inmiddels een herkenbaar koppel en zijn dan ook van de partij. De heren hebben afgelopen weekend niet stilgezeten. Het technieuws wordt ook tijdens de vrije dagen op de voet gevolgd. De heren trappen deze nieuwe editie van Techkings af met nieuws over Animal Crossing Pocket Camp. De game is uit voor iOS en Android! Hierna schakelt het duo door naar nieuws omtrent vr. De techniek die nog altijd in de kinderschoenen staat dient ook nog aan digitaal grondgebied te winnen. Toch is er positief nieuws te melden, want voor de eerste keer zijn er in een kwartaal meer dan een miljoen vr-sets verkocht. Ben je benieuwd naar wat Kevin en Koos hierover te zeggen hebben? Check nu Premium: Techkings over Virtual Reality en de OnePlus 5T!

Kent Virtual Reality nu zijn definitieve doorbraak?

Uiteraard volgen Koos en Kevin het technieuws in de breedste zin van het woord. Zodoende komen ook nieuwe gebeurtenissen op telefoon/smarphone-gebied ter sprake. Afgelopen week is bijvoorbeeld de OnePlus 5T uit de doeken gedaan. De OnePlus-lijn heeft door de goede prijs/kwaliteit-verhouding in een rap tempo aan populariteit gewonnen. Inmiddels zijn we alweer aanbeland bij het 5T-model. Koos en Kevin beschikken beiden over een iPhone maar kunnen Android erg waarderen. Het duo laat dan ook hun gedachten over OnePlus’ nieuwste model de vrije loop. Ook behandelen ze nieuws over het fenomeen contactloos betalen met de smartphone. De meeste mensen met een Android-telefoon of iPhone beschikken al jaren over deze functie, maar tot nu toe bleef een massale adoptie uit.

Wat is jullie mening over contactloos betalen met de smartphone? Is dit iets wat je dagelijks doet? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Techkings over Virtual Reality en de OnePlus 5T!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch