Menu Premium
Loading...

Techkings over de Galaxy S9, Apple AirPods en OnePlus problemen

28/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kijkt naar hardwarewoensdag… Oh nee wacht Techkings natuurlijk! Steven is als vanouds achter de desk gekropen om met onze huistechneut Kevin de nieuwste snufjes te bespreken. Deze keer bespreken ze onder andere de Samsung Galaxy S9, het terugsturen van je OnePlus 5 en 5T, waterdichte Airpods en HaveIBeenPawned heeft nieuwe email bestanden toegevoegd aan hun gehackte mail adres database. Dus check je Hack! en check een nieuwe Techkings!

Is de Galaxy S9 zijn 849 euro waard?

De nieuwe samsung telefoons komen alweer al over 3 weken uit. De meeste mensen kopen minder snel de nieuwste telefoons, of schakelen over naar een goedkoop Chinees modelletje. In een Premium item hebben Boris, Kevin en Koos al besproken of het nog nodig is 800 euro of meer uit te geven aan een merk toestel. De vraag is dan ook of het Samsung flagship zijn prijskaartje waard is. Er is sprake van weinig echte vernieuwing, er zijn AR Emoji toegevoegd en de telefoon is weer iets sneller. Wel hebben ze de camera vernieuwd, het is mogelijk om super slow-mo filmpjes te schieten en ze hebben een dubbel diafragma ingebouwd. Steven en Kevin bespreken alle specificaties en meer!

Meer telefoon nieuws. De OnePlus 5 en 5T kunnen geen HD Netflix streamen omdat er een DRM update mist. Helaas is dit niet met een patch op te lossen en moet je ouderwets je telefoon en daarmee je hele persoonlijke leven opsturen. De stiekeme foto’s van je vriendin zou ik maar verwijderen voor je hem opstuurt. OnePlus verzekert zijn gebruikers wel dat je je telefoon binnen vijf dagen terug hebt.

Apple heeft plannen om zijn AirPods te vernieuwen. Er zou sprake zijn van het spatwaterdicht maken van de oordopjes en het verbeteren van de Siri ondersteuning. Eindelijk tegen jezelf praten en fietsen in de regen dus. Ben jij er al eentje kwijt geraakt? laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch