Menu Premium
Loading...

Premium: Chinese Telefoons vs. Flagships

09/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ouderwetse Premium-discussie! Zoals bekend doen we bij Gamekings meer dan enkel het bespreken van de nieuwste games. Onderwerpen die ons aanspreken grijpen we bij de lurven en behandelen we in onze welbekende Premium-studio. De release en aankondiging van de iPhone X hebben een hoop losgemaakt in techland. Er was veel te doen om de hoge prijs die Apple hanteert. Niettemin zijn er ook een hele hoop mensen die de prijsstelling met hand en tand verdedigen. Zodoende is er voldoende voer voor discussie. Eerder kon je al zien hoe Boris, JJ en Steven de aankondiging van de iPhone X hebben ervaren. Hierin werd verder de staat van de smartphone-markt onder de loep genomen. In dit item gaan Boris, Koos en Kevin kijken naar de Chinese markt op het gebied van telefoons. Check nu Premium: Chinese Telefoons vs. Flagships!

Boris heeft het fenomeen Chinese telefoons ontdekt

De iPhone X kost in Nederland minimaal €1159. Een prijs die voor velen hun pet te boven gaat. Zoals gezegd is hierover de afgelopen weken genoeg discussie gevoerd. Boris vindt de prijs en strategie van Apple getuige van weinig visie, terwijl bijvoorbeeld Koos wel begrip kan opbrengen voor de hoge prijs. Feit is dat de afgelopen jaren steeds meer mensen op de redactie over zijn gestapt op goedkopere telefoons. In veel gevallen komen deze toestellen uit China (en omstreken). Zowel Jelle als Boris beschikken bijvoorbeeld over een dergelijke telefoon, terwijl ook iemand als Steven content is met zijn goedkope maar degelijke Chinese toestel. De heren bespreken in deze Premium-discussie hun ervaringen en gaan tegelijkertijd in op de vraag waarom mensen tegenwoordig bereidt zijn zoveel uit te geven voor een smartphone. De verkoop van de iPhone X loopt immers vooralsnog goed.

Wat is jullie mening? Lopen jullie ook met een goedkope Chinese telefoon rond? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen? Laat je horen in de comments onder Premium: Chinese Telefoons vs. Flagships!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch