Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over Hue lampen, 3D geprinte huizen en JJ’s telefoon

13/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie weer, een gloed nieuwe Techkings! Deze week waren er alleen enkele opstart problemen. Steven zou oorspronkelijk met Kevin achter de desk staan. Alleen door omstandigheden kon hij er helaas niet bij zijn. Gelukkig hebben we altijd nog onze Koos kokhals. Of toch niet? JJ kreeg vanochtend vroeg een appje dat Koos thuis bleef, vanwege de ziektekiemen die hem hadden getroffen. Toen was er een klein probleem. Gelukkig is JJ innovatief genoeg om dit probleem op te lossen. Hij heeft daarom zelf plaats genomen achter de desk, om met Kevin het tech nieuws te bespreken. Wil je weten wat het is geworden? Check Techkings over 3D geprinte huizen, Hue lampen en JJ’s telefoon!

Help JJ met zijn telefoon!

Nu JJ toch in een Techkings item is gekomen. Kan hij dit moment mooi gebruiken om wat vragen te stellen aan Kevin over zijn telefoon. Zijn abonnement is bijna afgelopen en zou dan weer een nieuwer exemplaar kunnen kiezen. Maar welke moet hij kiezen? Verschillende modellen heeft hij bekeken, waaronder de iPhone X, One Plus en de Samsung S9. Zijn er nog specifieke dingen waar je rekening mee moet houden? Elke tip is welkom!

“Gebruik Siri om je buiten lampen aan te zetten”

Ander nieuws die opviel deze week. Philips was al bekend met zijn Hue lampen, maar nu komen ze met een versie op de markt die je buiten kan plaatsen. Allemaal te koppelen met verschillende apparaten, zodat je met een verlicht pad je vuilnis naar buiten kan brengen. Ook waren er updates voor de Xbox One X en de Nintendo Switch. Free Sync is nu beschikbaar voor op de Xbox. Dat is natuurlijk super nice! De Nintendo Switch is ook met update versie 5.0.0 aangekomen. Games die je via de PC koopt worden nu automatisch gedownload op je Nintendo Switch. Zo kan je meteen aan de slag als je thuis bent. Overige updates zou je via de link bekijken.

Wat denken jullie over al deze nieuwtjes? Hebben jullie nog tips voor JJ? Zou je zelf de Hue lampen aanschaffen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch