Menu Premium
Loading...

OnePlus 5T Review: “€500 voor een iPhone X concurrent”

06/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft voor de verandering weer een nieuwe telefoon in zijn bezit en heeft hem speciaal voor deze review even op de desk getoverd. Het betreft de nieuwe telefoon van Oneplus, namelijk de OnePlus 5T. Kleine disclaimer, Boris heeft hem gratis in zijn mailbox mogen ontvangen en heeft er dus niet de 499 euro voor betaald.

Van goedkoop naar premium?

OnePlus is een bedrijf dat een aantal jaren geleden begon met een model dat je als gebruiker een premium gevoel gaf. Je kon de telefoons alleen kopen op uitnodiging en deze waren ook nog eens heel erg goedkoop in vergelijking met de flagship telefoons van die tijd. Langzamerhand zijn de telefoons van OnePlus iets duurder geworden en zijn ze dus niet meer het goedkope telefoonmerk van toen. Waarom zijn ze duurder geworden? Zijn ze dan nu echt premium telefoons gaan maken? Of zijn de telefoononderdelen nu gewoon een stuk duurder geworden?

Deze telefoon is een oplaadkanon

Één van de selling points van deze telefoon is toch wel de snelheid waarmee je hem op kan laden. Maar dit is natuurlijk niet het enige nieuwe aan deze telefoon. Boris heeft ondertussen al een aantal generaties van de OnePlus in zijn bezit gehad en heeft deze telefoon ook eens uitvoerig onder handen genomen. Hij kan je dus alles vertellen over de nieuwe features en of deze volgens hem de moeite waard zijn. Zijn de features de duurdere prijs waard? Of ligt het niet aan de features?

Geloof het of niet, maar we hebben een nieuwe setting gebouwd in de studio. Dit is dan ook het eerste item van vele in deze nieuwe setting. Vandaag staat Boris samen met Koos, die overigens niet meer te scheiden is van zijn iPhone X, om de OnePlus 5T te bespreken en uiteraard te vergelijken met flagship telefoons van andere bedrijven.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch