Menu Premium
Loading...

Tabletoppers D&D Campaign – Episode 5: Spectrale Symfonie

25/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze sessie van Tabletoppers wordt mede mogelijk gemaakt door Pearl Abyss, ter ere van de nieuwste expansion van Black Desert, genaamd Land of the Morning Light. Check deze link om de base game inclusief de DLC 7 dagen lang uit te proberen!

Alsof het buiten niet al heet genoeg is, is er ook nog eens een gloeiend hete d&d sessie om van te genieten. De crew, ditmaal in iets aangepaste vorm, is nog steeds onderweg naar een ogenschijnlijk verlaten schip op zoek naar rijkdom. Dat ze daar wat te wachten staat, ziet natuurlijk iedereen aankomen. Wat het precies is, dat zie je in deze vijfde sessie van ons avontuur, genaamd “Tabletoppers D&D Campaign – Episode 5: Spectrale Symfonie.”

Zieke, zwakke en misselijke Tabletoppers

Ons aller MVP Antonio, oftewel Huey, nam iets te veel hooi op zijn vork toen hij in de vorige sessie besloot een haai van binnen op te blazen. Doordrenkt met bloed en besmeurd met ingewanden lijkt hij dan ook net iets te misselijk om de strijd door te zetten. Stepford, gespeeld door Sylvia, voelt zich daardoor genoodzaakt hem te helpen, waardoor beide spelers helaas niet aanwezig zijn in deze sessie. Wat voor een joekel daar vandaag voor in de plaats komt, merk je al snel genoeg…

Death Saving Throws?!

DM Wannes heeft vandaag een duidelijk doel: dood en verderf zaaien. Al voor de sessie maakt hij grapjes over een TPK (Total Party Kill), maar zo ver laten onze helden het natuurlijk niet komen. Toch krijgt hij een beetje zijn zin, aangezien er in ieder geval één persoon aan Death Saving Throws moet geloven. Zal hij of zij dit overleven?

We proberen ons avontuur alsmaar mooier te maken, ook om naar te kijken. Vergeet daarom niet lekker los te gaan in de comments als je ideeën hebt om Tabletoppers nóg vetter te maken. Pak er in ieder geval maar een koude kletser bij, ga in de schaduw zitten en geniet van Tabletoppers D&D Campaign – Episode 5: Spectrale Symfonie!

PS: Deze sessie vond plaats op vrijdag 23 juni 2023. Wil je de sessies live zien? Houd dan de socials in de gaten en check ons op Twitch of Youtube!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch