Menu Premium
Loading...

Tabletoppers D&D Campaign – Episode 4: Synthese tussen de Sterren

14/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze sessie van Tabletoppers wordt mede mogelijk gemaakt door Realm Architect, een virtuele table top tool waarmee het leven van een DM een stuk makkelijker wordt gemaakt! De Kickstarter campagne is live en vind je door HIER te klikken.

All Aboard! We vliegen de ruimte in aan boord van een Spelljammer, waar onze helden én heldinnen een eerste stap zetten om het universum te redden. Er staat ze een hoop te wachten, inclusief een onderonsje met een oude bekende. Wat er allemaal gebeurt, zie je in deze vierde sessie genaamd “Tabletoppers D&D Campaign – Episode 4: Synthese tussen de Sterren.”

Maak kennis met de nieuwe Tabletoppers

De heren kunnen alle hulp gebruiken die ze vinden, dus zijn er nieuwe avonturiers aangeschoven. Sylvia en Elise, beiden oud stagiair van Blammo, hebben geregeld D&D gespeeld. Na de afgelopen sessie zagen ze dus hun whatsapp ineens op hol slaan toen Daan ze begon te spammen met berichten over dat ze zich absoluut bij de party moesten voegen. Zo gebeurd, zo gedaan, en met twee nieuwe speelsters komen er twee nieuwe characters bij. Sylvia speelt Stepford, een Warforged Barbarian met de looks een jaren ’50 robot. Bij Elise haar character Lori, de Kalashtar Battle Smith Artificer, zullen de blauwe en roze tinten je waarschijnlijk al doen denken aan Jynx van League of Legends. Gewapend met een gloednieuw, zelfgemaakt tafelblad is er genoeg ruimte om alle 5 de spelers en DM Wannes een plek te geven. Wat zal er nog meer nieuw zijn in deze sessie?

Een nieuwe Enterploeg

Met een potentieel vijandig schip in zicht, wordt de uitgebreide party opgeroepen om als enterploeg richting het schip te vliegen. Geheel gewichtloos zweven ze richting het schip, dus het is maar goed dat ze aan elkaar zitten met een touw, zodat niemand afdrijft. Als er maar niemand het touw doorsnijdt…

Een nieuw avontuur, een nieuwe look en nieuwe spelers; genoeg om er weer eens goed voor te gaan zitten dus! Je ziet het allemaal in deze vierde sessie van ons avontuur, genaamd “Tabletoppers D&D Campaign – Episode 4: Synergie tussen de Sterren.”

PS: Dit is een upload van onze live sessie van vrijdag 12 mei. Wil je het avontuur live volgen? Check ons dan op Twitch!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch