Menu Premium
Loading...

Tabletoppers D&D Campaign – Episode 3: Wilde Avond, Brandend Hart

17/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar goed voor zitten, want we duiken weer diep in de wondere wereld van Dungeons & Dragons. Na een explosief onderonsje op een schip waren onze Tabletoppers ineens de prooien in plaats van de jagers. Ze moesten rennen voor hun leven, terug door het portaal naar Sigil, waar ze zowaar geassisteerd werden door de enige echte Lady of Pain. Maar wat nu? Je gaat het allemaal meemaken in deze derde sessie, genaamd “Wilde Avond, Brandend Hart.”

Van Tabletoppers naar Tableshoppers

De eerste klus is voltooid, dus heeft Gimm de beloofde 2500 goudstukken gekregen. Met dikke cash op zak – wat overigens netjes verdeeld is over alle leden – zijn de mannen toe aan nieuwe spullen. Een wapen hier, een mantel daar; zelfs het wat meer exotische koopwaar staat op de verlanglijst van onze helden. Ze doen een paar aparte aankopen, dus er zijn weer genoeg creatieve manieren om situaties naar hun hand te zetten.

een nieuwe crew?

Met het besluit van Khordu (Koos) om op trainingskamp te gaan en voorlopig niet meer aan te sluiten aan tafel, wordt het noodzakelijk om nieuwe leden voor de crew te vinden. Helemaal nu het lijkt dat het lot van het universum afhangt van een kat zonder ballen, een alcoholistische detective en een seksverslaafde martelaar. Een avontuur in de ruimte lonkt, maar dat gaat simpelweg niet lukken zonder hulp. Vandaar dat de helden op zoek gaan naar een schip en bemanning, om zo de uithoeken van het universum af te struinen in de zoektocht naar meer delen van ‘de disk’.

Wat die disk nou eigenlijk is en wat daarmee moet gebeuren, zal je allemaal zien in deze sessie. Maar hoe zit het met die Orc achtervolgers? Geven die het nu al op, of staan ze straks bij het kantoor van Gimm voor de deur? Je ziet het in “Tabletoppers D&D Campaign – Episode 3: Wilde Avond, Brandend Hart.”

PS: Vanaf nu worden de afleveringen geüpload nadat de live sessies hebben plaatsgevonden. De eerstvolgende stream vindt hoogstwaarschijnlijk plaats halverwege mei, natuurlijk te zien op Twitch.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch