Menu Premium
Loading...

Tabletoppers D&D Campaign – Episode 2: Een Explosieve Ontsnapping

09/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een wel erg hete sessie D&D. We gaan namelijk verder waar we gebleven zijn in de “Plane of Fire.” Na wat schelden om door een portaal te reizen, achtervolgen de Tabletoppers degene die mogelijk verantwoordelijk is voor branden in Sigil, maar wat staat ze te wachten op deze smeulende vlaktes? Je ziet het in deze tweede sessie, genaamd “Een Explosieve Ontsnapping.”

Wereldkampioenschap Kattenwerpen

We vervolgen ons avontuur met een heuse achtervolging. Het is voor Daans personage Gimm van groot belang dat zijn doelwit gevangen wordt. Om meters in te lopen, moét er dus iemand geworpen worden. Hueys personage Antonio is de kleinste, dus je voelt de bui al hangen; hij is de lul. Het idee is om hem een flinke slinger te geven en vervolgens mid-air een spell te casten. Normaal is het de vraag of dat überhaupt allemaal lukt, maar in het geval van Huey is het eerder de vraag of hij wéér een natural 20 gooit.

Geluk vs. ongeluk

Al sinds de vorige sessie zien we een patroon ontstaan. Daar waar Huey de ene na de andere 20 gooit, moet Koos het telkens doen met lage scores. Ook vandaag heeft hij meermaals pech en krijgt hij het zelfs voor elkaar om met voordeel – dat wil zeggen: je gooit 2 keer een D20 en gebruikt het hoogste getal – twee keer een 1 te gooien. Zien Koos en zijn personage Khordu het nog wel zitten na deze sessie?

Er gebeurt hoe dan ook meer dan genoeg deze aflevering. Zo hebben we het nog niet eens gehad over een ontmoeting met Khordu zijn aartsvijand en een object dat de ondergang van Sigil kan betekenen. Hoe alles zich ontvouwt en hoe de heren reageren op de dilemma’s die ze te wachten staan, zie je in “Tabletoppers D&D Campaign – Episode 2: Een Explosieve Ontsnapping.”

PS: Deze sessie vond plaats op 14 oktober 2022. Volgende week verschijnt aflevering 3 online, waarna de daaropvolgende live sessies steeds in hetzelfde weekend worden geüpload. Mocht je nieuwe sessies live willen volgen, houd dan onze social media kanalen in de gaten en check ons live op Twitch.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch