Menu Premium
Loading...

Tabletoppers D&D Campaign – Episode 10: Een Geest Van Staal

07/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe ziet het pad naar volledige zelfkennis eruit? Dat mag je aan de Githzerai dame vragen die in de oneindige chaos van Limbo op onze helden afzweeft. Het is de eerste sessie van 2024, dus warm je hersenen maar flink op met deze tiende aflevering, genaamd: “Tabletoppers D&D Campaign – Episode 10: Een Geest Van Staal.”

Be Water, my Tabletoppers

Na het gevecht met de gigantische Etna zijn de helden in de chaos van Limbo op zoek naar een manier om de Star Forge terug te toveren. Dit is niet onmogelijk, aangezien je met de ‘power of the mind’ materie kan manifesteren. Dat is echter alleen weggelegd voor degenen die hun geest flink getraind hebben, dus zijn de Tabletoppers toe aan een rondje brain training. Na een zelfkennistest van acht lessen hebben ze een boodschappenlijstje gemaakt met wat ze willen her-manifesteren: De Star Forge, een deel van de disc, een verloren compagnon en…een berijdbare steen?

Op naar de volgende!

We worden deze sessie niet met één, maar potentieel twee delen van de disc geconfronteerd. Zo moeten de helden naar de Astral Graveyard om te zoeken naar het lijk van de god Aoskar. “Genoeg informatie,” zou je zeggen, maar zelf al vind je een gigantisch lijk van een god, hoe weet je dan waar je het benodigde deel van de disc vindt? Plus: wie zegt dat daar niet een joekel van een vijand op je wacht?

Het denkvermogen van de Tabletoppers wordt hoe dan ook flink op de proef gesteld met de zelfkennistest. Makkie toch? Het zijn immers doorgewinterde detectives, met hier en daar een minder slim lid van de club. Ben je benieuwd of jouw brein deze zelfkennistest aankan en wil je weten waarom Daan thuis de bouw van een gigantische, berijdbare rots bekokstooft? Pak dan je Dry-January-proof drankje erbij en duik met ons in Tabletoppers D&D Campaign – Episode 10: Een Geest Van Staal!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch