Menu Premium
Loading...

Tabletoppers D&D Campaign – Episode 9: Praatjes Vullen Geen Zwarte Gaatjes

10/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle avonturiers verzamelen! De Tabletoppers zijn weer terug op je beeldscherm en schotelen je vandaag deze ‘grootse’ sessie voor. Niet omdat de sessie lang duurt – oké, wellicht een beetje – maar doordat we oog in oog staan met reuzen! Die kunnen best groot en vriendelijk zijn, maar dat betekent niet dat er geen gigantisch potje knokken op de agenda staat vandaag. Wat onze helden vandaag allemaal beleven, zie je in Tabletoppers D&D Campaign – Episode 9: Praatjes Vullen Geen Zwarte Gaatjes.

Tabletoppers vs Giants

Staan de Giants aan onze zijde of moeten ze niks van ons hebben? Dat is de vraag waar we na de vorige sessie mee afsloten. De helden zijn reuze benieuwd of er een samenwerking uit te slepen valt, dus gaan ze met hun beste gedrag het gesprek aan. Reuzen staan bekend om hun haantjesgedrag en krachtpatserij, dus gaan we met ons formaat al met 1-0 achter het gesprek in. Een wederzijds belang lijkt er in ieder geval te zijn. De reuzen kampen namelijk met een probleem dat indirect of direct te maken heeft met een van de delen van de discus waar wij naar op zoek zijn.

Het zwarte gat in

Een zwart gat lonkt aan de horizon. Aangezien onze helden wel raad weten met gaten van alle soorten en maten, duiken ze er zonder te twijfelen in. Glorie (lees: een deel van de discus) lonkt immers aan de andere kant van wat we hopen dat een portaal is. Nu maar duimen dat we niet simpelweg de verdoemenis in worden gesleurd…

Of er naast zekere dood iets is aan de andere kant van het zwarte gat, ga je deze sessie zien. Wel kunnen we verklappen dat er een aantal grootse momenten zijn in deze aflevering, waaronder één aanval waar een vrachtlading aan damage wordt gedaan. Of dat door ons komt of tegen ons is, zie je in Tabletoppers D&D Campaign – Episode 9:Praatjes Vullen Geen Zwarte Gaatjes!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch