Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. Ultimate In-Depth Discussie: “Een viering van games”

11/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze discussie over Super Smash Bros. Ultimate gaat het letterlijk hard tegen hard. De meningen van Emiel en Koos over deze nieuwe Smash liggen ver uit elkaar. Voor Emiel is dit de eerste game sinds Ocarina of Time waarvoor hij als een kind heeft wakker gelegen, Koos heeft daarentegen nog wel een aantal kanttekeningen. Genoeg stof dus voor een stevige discussie, maar gelukkig is er een perfecte manier om deze discussie op een beleefde manier uit te vechten. Dat is natuurlijk door elkaar gewoon lekker kapot te meppen in de nieuwe Super Smash. Wie de ultieme winnaar wordt van het potje Smash en daarmee de discussie zie je in deze In-Depth Discussie van Super Smash Bros. Ultimate!

Het is echt de ultieme Super Smash

Vrijwel iedereen heeft wel een mooie herinnering aan de Super Smash games. Of je nou bent ingestapt bij Brawl, Melee of de allereerste Super Smash Bros. voor de Nintendo 64. Het maakt niet uit, want Super Smash Bros. Ultimate is er voor iedereen. Alle karakters, levels en soundtracks uit de voorgaande games zitten in deze Smash. Er zijn ook nieuwe karakters en game modes zoals King K. Rool en de nieuwe World of Light singleplayer. Emiel en Koos lopen live door de game heen en vertellen je alles wat je wilt weten over Super Smash Bros. Ultimate.

Super Smash Online: een klein minpuntje

De heren vonden het lastig om een minpunt te vinden bij deze game, maar het is ze toch gelukt. Voor de beste Super Smash ervaring moet je eigenlijk met meerdere mensen spelen en daarom klinkt een online mode als muziek in de oren. Helaas is de executie van de online mode op z’n zachtst gezegd niet perfect. De online mode loopt op peer-to-peer servers, dit betekent dat je voor een stabiele match zeer afhankelijk bent van de connectie kwaliteit tussen jou en je tegenstander. Is de matige uitvoering van de online mode volgens de heren een deal breaker?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch