Menu Premium
Loading...

Streets of Rage 4 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

07/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Streets of Rage franchise is 29 jaar geleden begonnen met het uitbrengen van hun eerste arcade game. En nu, in 2020, komen ze met een gloednieuwe game genaamd Streets of Rage 4. Als je interesse ligt bij arcade gaming en fighter games, dan kan het zijn dat je Streets of Rage wel kent. De eerste Streets of Rage werd in 1991 uitgebracht door SEGA in de vorm van een arcade kast. Het was een platform game in een 2D, 3D style die je van arcade games bent gewend. De gameplay is simpel, een beetje vijanden vechten in een side-scroll platform style. De editie van 2020 ziet er min of meer identiek. Kan dat nog in dit tijdperk van glorieus 3D?

Eerst wat achtergrond informatie

Als je de vorige Streets of Rage hebt gespeeld, dan ben je misschien wel bekend met de karakters. Oude bekenden als Axel Stone en Blaze Fielding spelen opnieuw een grote rol in het spel. De game heeft een storyline die een vervolg is op de vorige delen. Dus als je echt van het verhaal houdt, dan kun je misschien beter eerst even de voorgaande delen checken. Streets of Rage 3 kwam uit in 1994, dus er zit maar liefst 26 jaar tussen deze 2 releases. Dat zie je weinig. De developers hebben dus in ieder geval een beste tijd gehad om de nieuwe game in elkaar te zetten. Laten we hopen dat ze die tijd goed hebben gebruikt.

Nu kan je het zelf ook spelen

De game is 30 april uitgekomen voor Xbox One, Playstation 4, Switch en PC. Meer dan genoeg platformen om deze game op te spelen. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat Steven en Skate van de game vinden. Twee veteranen die de nodige fighters hebben gespeeld. Hun reactie zie je in deze nieuwe Kopen, budgetbak of slopen. Met flink wat fijne combo’s erin.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch