Menu Premium
Loading...

SEGA Mini Review: “het is en het blijft een emulator”

06/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De SEGA Mini is nu een tijdje uit en vooral Boris is losgegaan. Maar de vraag is natuurlijk of hij er voldoening uit heeft gekregen of dat hij er al klaar mee is. Daan zit tijdens dit item naast hem om te praten over onder meer de problemen met de controller en de games die op de SEGA Mini staan.

SEGA Mini

De Sega Mini is natuurlijk een emulator van de succesvolle SEGA Mega Drive uit de 16-bit tijd. Boris is natuurlijk, net zoals veel mensen, veel in aanraking gekomen met deze console. Vandaar ook dat Boris, en waarschijnlijk ook al deze andere mensen, zo enthousiast waren toen bekend werd dat de console een Mini versie zou krijgen. Bij de console krijg je ook meteen twee consoles zodat je meteen kunt gaan gamen. Daarnaast is er ook een ingebouwde save-functie zodat je zelf kunt bepalen wanneer en op welk punt je stopt met gamen. Maar goed, dit zal de meeste gamers allemaal een worst zijn. Zij willen games zien. Dit maakt of breekt natuurlijk een console.

Welke games staan er op?

Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Op de console bevinden zich 42 games. Dit zijn echte bijna allemaal emulator’s, omdat ze op de SEGA Mega Drive nooit hebben gestaan. Daardoor maken ze dus hun debuut op een console als deze. We gaan ze natuurlijk niet allemaal hier opnoemen (dat doet Boris wel in het item zelf), maar games als, Tetris, Wonder Boy in Monster World, Road Rash 2, Virtua Fighter 2, Light Crusader, Sonic The Hedgehog, Shinobi 3 en Street Fighter 2: Special Champion Edition bevinden zich in deze console. Content zat. De vraag is echter hoe de games op de console presteren. Daar kom je, samen met nog veel andere dingen, achter in dit item!

Welke games van de SEGA Mini heb jij de beste ervaring? Wat zijn tot nu toe jouw bevinden met de SEGA Mini? Laat het weten!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch