Menu Premium
Loading...

Wat heb je nodig om te streamen op Twitch? Deel 3: verbeteringen en extra’s

14/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twitch cursus deeltje 3! Ja, we zouden dit item twee weken terug al uitbrengen, dat klopt, daar heb je gelijk in. Ook heb je gelijk dat we daarna gezegd hebben, dat het vorige week zou gebeuren. Maar goed, eindelijk is hij daar dan. De laatste aflevering van de Twitch streaming cursus. Kevin en Koos hebben in deel 1 meer weten te vertellen over alle hardware die je nodig hebt om de ultieme streamer te worden. In deel 2 zijn ze het samen meer gaan hebben over de software en welke settings je het beste kunt gebruiken om je stream zo optimaal mogelijk te laten draaien. Geniet daarom nu van het laatste deel van de cursus: ‘Wat heb je nodig om te streamen op Twitch? Deel 3: verbeteringen en extra’s’.

Stop met upgraden!

Kevin en Koos zijn allebei twee gasten die graag altijd het laatste nieuwe product in huis hebben. Zo willen zij natuurlijk ook dat hun stream er top notch uit ziet. Is er een betere webcam op de markt? Dan kun je er wel vanuit gaan dat zij hem gelijk al besteld hebben. Zo heb je nu dus ook de Camlink. Hiermee kun je een DSLR camera connecten aan je PC door middel van een usb stick/kabel. Dit zorgt ervoor dat je stream toch nog een beetje betere video kwaliteit kan halen.

Greenscreen voor je Twitch stream

Dit is toch wel hetgene wat je stream naar het volgende niveau doet brengen. Of je nu net als Koos je eigen bar weet op te zetten of dat je jezelf in een andere kamer weet te tonen net als Kevin. Greenscreens zijn geen ‘must have’, maar je kunt hier wel lekker creatief mee aan de gang gaan. Er zijn ondenkbaar veel dingen die je kunt projecteren op je greenscreen. Gelukkig heeft Elgato nu zijn eigen portable greenscreen scherm op de markt gebracht. Dit zorgt ervoor dat je niet gelijk heel je woonkamer hoeft te verbouwen om even lekker te kunnen streamen. Zijn jullie al klaar om je eigen internet persoonlijkheid op de markt neer te zetten? Wij zijn er benieuwd naar! Laat het ons weten in de comments hieronder wat jullie van deze cursus vonden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch