Menu Premium
Loading...

Wat heb je nodig om te streamen op Twitch? Deel 1: de hardware

08/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan eindelijk! Na vele comments en vragen naar aanleiding van dit onderwerp zijn we dan eindelijk begonnen met de cursus streamen op Twitch! En wie kan jullie nou meer uitleggen dan de streammeisters Koos & Kevin? Al jarenlang streamen de mannen met passie hun games voor jullie trouwe kijkers. Maar er komt meer bij kijken dan menigeen verwacht. Wat gebruiken de mannen zelf thuis? Welke microfoon moet je gebruiken? Wat voor soort webcam past het beste bij jou? Koos & Kevin zullen je alles vertellen wat je moet weten over de hardware die je nodig hebt tijdens het streamen. Voor de mensen die ook graag willen streamen, let goed op en geniet lekker van Cursus streamen op Twitch met Koos & Kevin Deel 1!

Kwaliteit is belangrijk op Twitch

Iedereen met een console of een pc kan beginnen met streamen vanuit zijn kamer. De kwaliteit van de console is natuurlijk veel slechter dan dat van een goeie streaming PC. Er zijn zoveel mogelijkheden om je setup te verbeteren. Kies je voor een goedkope Blue Snowball microfoon of ga je toch liever voor een professionele studio microfoon? De keuze is uiteindelijk aan jou. Beide microfoons zullen uitstekend presteren, maar er zal ongetwijfeld een herkenbaar verschil zijn tussen een Blue Snowball en de studiomicrofoon. Ook heb je nog zat keuze aan webcams voor als je je knappe koppie wil laten zien op Twitch, dit wordt natuurlijk ook besproken in de cursus streamen.

Elgato HD60 S capture card giveaway

Lijkt het jou nou leuk om ook te beginnen met het live streamen op Twitch, maar je hebt er de centjes helaas niet voor? Vrees dan niet, Gamekings heeft dé oplossing voor je in de vorm van een giveaway en we geven dit keer de enige echte Elgato HD60S game capture card weg!

GIVEAWAY! – Wij geven deze @elgatogaming HD60 S capture card weg waarmee je op 1080p en 60 fps games kunt streamen op #Twitch, #YouTube en/of #Mixer. Drop hieronder in de comments jouw favoriete emoji om te kunnen winnen! ? PS. Check ook ff het item op Gamekings.tv waarin Koos en Kevin je driedelige cursus geven over hoe je moet streamen ??

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch