Menu Premium
Loading...

Star Wars: Squadrons Let’s Play: ‘Is de Force met deze game?’

05/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen paar jaren waren redelijk stroef voor de Star Wars franchise. De films werden niet door iedereen even tof gevonden en de games lieten ook nog wel wat te wensen over. Sinds EA de solo publisher van de Star Wars games is geworden in 2013, zijn er maar 4 Triple-A games uitgekomen. Een een daarvan is Star Wars Squadrons. Van deze 4 games was er maar een die echt goed werd bevonden door het publiek: Jedi: Fallen Order. Heeft EA met Squadrons zijn tweede solide game weten te leveren? Koos geeft jullie alvast een voorproefje in de Star Wars: Squadrons Let’s Play. De review komt begin volgende week als we weten of de boel online echt lekker werkt.

Star Wars: Squadrons: Dogfights in space

In tegenstelling tot de meer recentere Star Wars games speel je ditmaal niet met een soldier of met de Jedi/Sith. Hier draait het allemaal om een pilot van The Empire of The Rebellion. In de stijl van befaamde games als Star Wars Tie Fighter en Star Wars Rogue Squadron ga jij het samen met vier anderen opnemen tegen de tegenstanders. Dit gebeurt in 5 v 5 dogfights of, als de vloot van de vijand vernietigd moet worden, in intense fleet Battles! Een totaal andere aanpak dus dan Star Wars Jedi: Fallen Order.

Vechten voor The Empire of The Rebellion

Star Wars draait om de eeuwen oude strijd tussen goed en kwaad, Jedi vs Sith, Rebellion vs Empire. Ook in Star Wars: Squadrons kan jij ervoor kiezen om te strijden voor een van deze groepen. Met als doel natuurlijk om de vijand te verslaan. In de Story Mode word jij in de schoenen geplaatst van een pilot van The Empire of een pilot van The Rebellion. En dan is het basten geblazen. Gelukkig heeft een van deze groepen een absolute ace van pilot tot zijn beschikking met Koos. Hoe gaat het hem af in zijn eerste potjes? Je ziet het in de Star Wars: Squadrons Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch