Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order Premium Review: EA nu naar de light side?

15/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd. De hoogste tijd. Tijd voor de Star Wars Jedi: Fallen Order Premium Review. De singleplayer-only game van EA (zonder microtransactions!) is vanaf 15 november 2019 speelbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Koos is er al een tijdje mee bezig, terwijl Daan sinds kort met de game aan de slag kon gaan. Beide gaan ze je echter vertellen of je als Star Wars-liefhebber (en zelfs gewone gamer) deze game absoluut moet checken of links moet laten liggen.

Het verhaal van Jedi: Fallen Order

Want daar gaat het in deze game natuurlijk voornamelijk om. Het verhaal vindt plaats vlak nadat The Empire, die de wereld vanzelfsprekend overheersen, Order 66 hebben uitgevoerd. Welbekend van de film natuurlijk. Jij bent in deze game Cal Kestis, een Jedi Padwan-turend-fugitive die na Order 66 probeert te overleven. Daar waar je in de film veel Jedi zag sterven, leeft hij nog wel. Het is aan Cal Kestis om de Jedi Order weer opnieuw op te bouwen. Een Jedi on the run dus, net zoals we in de meest recente films hebben gezien. Ook het main character in deze game zal zijn Jedi training moeten voltooien terwijl hij overleeft en explored.

Geen multiplayer en geen microtransactions

Toch wel behoorlijk verrassend, zeker omdat EA en microtransactions bijna aan elkaar vast geplakt zitten. Schijnbaar hebben ze zich dit keer dus wel weten in te houden, want in Jedi: Fallen Order zitten namelijk geen microtransactions. Dit komt grotendeels ook door het ontbreken van Multiplayer, wat natuurlijk een grote motivator kan zijn voor microtransactions. Een pure singleplayer game dus, compleet in tegen de gebruiken van EA in. Of ze geslaagd zijn en of de singleplayer goed in elkaar zit hoor je tijdens dit item van Koos en Daan.

Wat verwacht jij van Jedi: Fallen Order? Had jij liever wel een multiplayer mode gezien, of is de aanpak zoals hij nu is prima? Laat het weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch