Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Star Wars Jedi: Survivor Premium Review: Fallen Order on steroids

26/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is geen geheim dat er een aantal mensen bij Gamekings van Star Wars houdt. En ‘houden van’ is in deze context zelfs een waar understatement. Logisch dus dat de komst van een nieuwe Star Wars game de gemoederen op de redactie bezig houdt. Helemaal als het de opvolger betreft van Star Wars Jedi: Fallen Order. Want dat was echt een hele fijne game. Uiteindelijk kregen Huey, Jasper en Koos van JJ codes om met Star Wars Jedi: Survivor aan de slag te gaan. Een spel van EA, dat zich de laatste tijd van zijn beste kant laat zien met onder andere de Dead Space Remake. Is Survivor net zo goed geworden als Fallen Order? Of streeft deze nieuwe editie zijn voorganger zelfs voorbij? Je ziet en hoort het antwoord in de Star Wars Jedi: Survivor Premium review.

Star Wars Jedi: Survivor review: Beter dan Fallen Order? 

Het vervolg op Fallen Order is gemaakt door Respawn Entertainment gemaakt met behulp van de Unreal Engine 5. De game komt op 28 april uit op de PS5, Xbox Series X/S en PC. Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar af na de gebeurtenissen van Fallen Order. Hierdoor speelt het verhaal zich rond dezelfde tijd af als de serie Obi-Wan Kenobi. In de game volg je Jedi Knight Cal Kestis, die probeert te overleven tegen het vijandige Galactisch Keizerrijk. Kestis gaat alles doen wat nodig is om in leven te blijven. Hij is een van de weinige overlevende jedi na de gebeurtenissen van Order 66. Een van zijn nieuwe tegenstanders wordt een mysterieuze Pau’an keizerlijke senator op Coruscant die een gevaarlijke deal sluit.

Scoort Respawn Entertainment opnieuw big time?

De verwachtingen voor deze game waren bij ons hoog gespannen. In het voortraject werden immers een aantal hele wrede trailers getoond. Fallen Order toonde bovendien aan dat Respawn Entertainment overtuigende singleplayer games kon maken. Kwamen die verwachtingen uit? Click op de Play button en je weet het antwoord.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch