Menu Premium
Loading...

Star Wars Jedi: Fallen Order Review – kopen, budgetbak of slopen?

16/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na gisteren de Premium review te hebben gekeken weten veel mensen misschien wel wat ze van Star Wars Jedi: Fallen Order mogen verwachten. Een dag na de release is het tijd voor de korte en open review. Koos en Daan zitten wederom klaar om de sterke en zwakke punten van de game door te nemen.

Geen microtransactions en geen multiplayer

Het zal je verbazen. De meeste zullen het waarschijnlijk al wel weten, maar Star Wars Jedi: Fallen Order heeft geen multiplayer. Mede daardoor heeft de game van EA ook geen microtransactions. Want laten we wel wezen: multiplayer gaat meestal gepaard met loot boxes en cosmetische microtransactions. Zeker voor een game van EA, die nog net niet microtransactions in hun naam hebben staan, is het best wel opvallend om te zien dat de ontwikkelaar voor deze game ineens van zijn pad wijkt. Of ze er in geslaagd zijn hoor je natuurlijk in dit item.

Het verhaal van Star Wars Jedi: Fallen Order

Het verhaal gaat over Cal Kestis, een Jedi on the run nadat er een gebeurtenis heeft plaatsgevonden die de Star Wars-wereld in zijn algemeenheid flink heeft gevormd. Het gaat namelijk om Order 66, uitgevoerd door The Empire. De Empire is op dat moment de grootste factie van de Star Wars-wereld en Kestis is een van de weinige die het heeft overleeft. Hij moet zijn Jedi-training afmaken en tegelijkertijd overleven. Hij komt tijdens zijn reis verschillende soorten stormtroopers tegen met allemaal hun sterke en zwakke punten. Aan Kestis om deze te ontdekken en ze te verslaan.

Wat vindt jij tot nu toe van de game? Als je de game nog niet hebt gespeeld: wat verwacht jij van de game en hoe gaat de tactiek van EA uitpakken? Laat het weten in de comments hieronder een laat zien hoeveel zin (of niet) je in de game hebt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch